Meniul de patru: Astra a eliminat rezervele Berceniului!

Mihai Andries 27 Sep. 2013, 03:23 Faza națională
Meniul de patru:** Astra a eliminat rezervele Berceniului!

Liderul Ligii I, Astra Giurgiu, s-a impus cu 4-1 în fața divizionei secunde ACS Berceni și s-a calificat în optimile Cupei României. Chiar dacă scorul arată o diferență mare, între cele două formații, în teren, lucrurile nu au stat chiar așa.

Jucătorii lui Isăilă au scăpat de emoțiile victoriei abia în ultimele minute ale jocului, atunci când s-au dezlănțuit prin reușitele lui Cristescu (83) și Budescu (90+4 – pen.). Bukari (14) și Budescu (31) au deschis repede scorul în meciul contra rezervelor Berceniului, însă Stan (33), un fost jucător al giurgiuvenilor, i-a readus cu picioarele pe pământ. În rest, cele două echipe au jucat frumos, deschis, atacanții ratând nenumărate ocazii mari de gol.

Astralii, criticați de patron

Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, nu a vut deloc cuvinte de laudă la adresa jucătorilor săi, pe care i-a criticat în termeni extrem de duri.

„Mă bucur pentru rezultat, dar jocul echipei a lăsat de dorit. Ai noștri puteau mai mult, dar pentru mulți dintre ei a fost o evoluție mai mult decât penibilă. Primul semnal de alarmă trebuie să-l tragă Isăilă. Dacă se prezintă așa în continuare, cred că singura mulțumire e că am adunat câteva puncte ca să scăpăm de la retrogradare.

Să-ți bați joc așa de ocazii, tot felul de pase, nicio legătură cu activitatea de profesioniști… Ei sunt profesioniști doar la salarii și pretenții. A fost un joc absolut penibil, parcă erau la discotecă și s-au gândit să joace o miuță. Dacă jucăm așa, în următoarea etapă ne luăm adio de la Cupă”, a spus Niculae la Dolce Sport.

 

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: IlfovSport

 

Mihai Andries 27 Sep. 2013, 03:23 Faza națională
Pe aceeași temă