CS Mioveni a eliminat Astra. Niculescu: „Am învins cu multă determinare și o foarte bună organizare defensivă”

Mihai Andries 25 Sep. 2014, 22:45 Faza națională
CS Mioveni a eliminat Astra. Niculescu:**

Antrenorul echipei CS Mioveni, Claudiu Niculescu, a declarat, joi seară, după calificarea în optimile de finală ale Cupei României – Timișoreana, că jucătorii săi au reușit să învingă Astra Giurgiu cu multă determinare și printr-o foarte bună organizare defensivă.

„Am învins o echipă mare, o pretendentă la titlu. Suntem supriza acestei faze a Cupei României. Nu ne gândim la semifinale sau la finală, e prea mult pentru noi. Este o bucurie mare, mai ales că o parte din jucătorii mei nu au văzut fotbaliști de valoarea celor de la Astra decât la televizor. Am învins cu multă determinare și printr-o foarte bună organizare defensivă. Am avut și noroc că am egalat foarte repede”, a spus Niculescu, la Sport.ro.

Echipa Astra Giurgiu, deținătoarea trofeului, a fost eliminată în 16-imile de finală ale Cupei României – Timișoreana, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 3-1 (2-1), de formația CS Mioveni, ocupanta locului 6 în seria secundă a Ligii a II-a.

Golurile învingătorilor au fost marcate de B. Stoica ’19, A. Popa ’42 și M. Vintilă ’90, în timp ce pentru echipa de pe locul 3 al Ligii I, participantă în grupele Ligii Europa, a înscris Cristescu, în minutul 17.

Astra Giurgiu a câștigat sezonul trecut în premieră Cupa României, după ce a învins, în finală, pe Arena Națională, cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, formația Steaua București.

Articol scris de Traian TERZIAN (Mediafax)

Mihai Andries 25 Sep. 2014, 22:45 Faza națională
Pe aceeași temă