Ripensia a câștigat cu scor de hochei derby-ul județean

Marius ANGHEL 01 Oct. 2013, 01:28 Faza județeană
Ripensia** a câștigat cu scor de hochei derby-ul județean

„Ripi” a revenit în „Județ” după o nouă partidă de vis în Cupa României. Spre deosebire de data trecută, când după eliminarea lui UTA cedau la Comloșu, roș-galbenii s-au mobilizat pe terenul celor de la Plavii Delia Sânpetru Mare pentru a-i oferi o victorie frumoasă lui Radu Suciu, care-și sărbătorea ziua de naștere. Jocul de duminică din runda a VII-a s-a încheiat cu un scor de hochei în favoarea vizitatorilor: 8-2.

După cinci minute Briciu modifica pentru prima dată tabela. Ca și cu arădenii, tabela arăta 2-0 în minutul 9, marcator Păscăleanu de această dată. Eroul din ultimul joc de Cupă, nigerianul Anagor avea să semneze o dublă înainte de pauză și jocul era deja tranșat. Păscăleanu și-a completat și el „doppietta” cu o reușită înainte ca ceasul să arate o oră disputată din meci. Gazdele au avut apoi o tresărire de orgoliu și au redus din diferență până la scorul de 2-5.

Finalul a aparținut însă tot lui „Ripi”, care a mai puncta de trei ori! Mureșan, Mogoș și același Briciu fiind ultimii marcatori ai întâlnirii cu statut de derby în Liga a V-a. Punctele au putut fi astfel dedicate managerului Radu Suciu, care a făcut 58 de ani în ziua jocului.

Seria 1 e condusă în continuare de Comloșu Mare, urmată la trei puncte distanță de timișorenii de la Pădurea Verde (18 puncte). De precizat că la meciul de la Sânpetru, Ripensia a fost susținută de circa 30 de suporteri care au afișat pe gard mesajul: „Ripi face istorie”.

Echipa care a uimit România după victoria din șaisprezecimile Cupei în fața lui „U” Cluj, urmează să mai dispute un joc în „Județ”, sâmbătă cu Becicherecu II, înainte de a-și afla adversarul din runda următoare a competiției KO, luni, 7 octombrie.

Ripensia Timișoara: Rădulescu – Petrișor, Ciobai, Uzun (cpt.), Cărpinișan – Boangheș, Mureșan – Păscăleanu, Briciu, Ad. Popa – Anagor. Au mai intrat: Ungur, Mogoș, Duțu și Firuț.

Sursa: Sport9
Foto: Facebook/Ripensia Timișoara

Marius ANGHEL 01 Oct. 2013, 01:28 Faza județeană
Pe aceeași temă