Daniel Oprița, supărat pe jucători după ce Steaua a fost eliminată din Cupa României: ”Nu pot păcăli fotbalul la nesfârșit”. Ce a spus de Bogdan Chipirliu, prins fumând înaintea meciului cu Chindia Târgoviște

Răzvan STÎNGĂ 28 Sep. 2022, 15:07 Cupa României

Daniel Oprița a fost extrem de supărat după partida din play-off-ul Cupei României, pierdută de Steaua cu 1-2 în fața formației Chindia Târgoviște, din SuperLigă. Antrenorul a fost dezamăgit de anumiți jucători veniți în vară în Ghencea.

Daniel Oprița, dezamăgit după ce Steaua a fost eliminată din Cupa României de Chindia Târgoviște

Daniel Oprița se aștepta la mai mult de la partida jucată la Mioveni, chiar dacă în atac Steaua are probleme din pricina accidentărilor, dar și din cauza faptului că anumiți jucători sunt plecați la acțiunile naționalelor. În vară a adus mai mulți fotbaliști care să crească valoarea lotului, dar a recunoscut că e dezamăgit de câțiva dintre ei.

Ca mai mereu, antrenorul Stelei a spus lucrurilor pe nume și le-a transmis și public jucătorilor că trebuie să trateze serios fotbalul și să nu încerce să păcălească. Oprița voia o calificare în grupele Cupei României, unde Steaua ar fi avut ocazia să joace împotriva unor formații din SuperLigă, iar apoi, poate, să încerce să ajungă în fazele finale ale competiției.

Daniel Oprița, reacție după Chindia Târgoviște – Steaua: ”Sunt supărat pe unii dintre jucătorii care au venit să ne ajute”

Referitor la plusurile pe care le-a avut Chindia Târgoviște, Daniel Oprița a concluzionat că a fost în mod evident echipa mai experimentată, iar detaliul a făcut diferența.

  • Steaua a marcat prin Adrian Popa cu Chindia Târgoviște, în minutul 25, când a și fost deschis scorul. Formația lui Anton Petrea a revenit și a întors rezultatul după pauză. A făcut 1-1 în minutul 49, prin Daniel Popa, iar victoria a fost adusă de Cristian Cherchez, cu reușita din minutul 84.

Experiența mai mare a lor a făcut diferența. Noi am și făcut două greșeli în zonele laterale. Nu m-a ajutat nici banca, sunt supărat pe unii dintre jucătorii care au venit să ne ajute. Trebuie să tragă mai mult în momentele grele.

Am rămas, practic, fără atacant, că și pe Chipirliu l-am forțat, am tras de el, avea dureri. Trică și Răducan sunt la lot (n.r. – la acțiunile naționalelor under), iar Chunchukov s-a accidentat. Asta a făcut diferența, n-am avut forță în atac.

Aș vrea mai mult de la unii dintre jucători, să dea mai mult pentru echipă, să nu cedeze așa ușor. Când e greu, trebuie să fii cu grupul. M-a deranjat, am rămas fără atacant.

Le-am spus unor jucători că nu pot păcăli fotbalul la nesfârșit, păcălești jumătate de an, un an. Am luat jucători cu calitate, care au demonstrat, aștept mai mult de la ei, să vină cu plusul”, a spus Daniel Oprița, conform DigiSport.

  • Steaua: H. Iancu (cpt.) – D. Oroian (Enceanu 87′), Beța, Al. Sabău, Ad. Ilie – Balgiu (Mihăescu 87′), Val. Bărbulescu (Em. Pacionel 89′) – St. Drăghici, Șt. Pacionel, Ad. Popa – Chipirliu (Dr. Gheorghe 70′)
    Rezerve neutilizate: Blaga – Gugu, Al. Sima, Bodișteanu, Bustea

Daniel Oprița, reacție după ce Bogdan Chipirliu a fost surprins fumând

Înaintea partidei de la Mioveni, a avut loc un episod care a atras atenția Stelei și nu numai. Bogdan Chipirliu a fost surprins fumând în spatele unei clădiri a stadionului, iar Daniel Oprița a reacționat.

Antrenorul nu a părut prea surprins de episod, dând impresia că nu e prima dată când aude că un jucător din lotul său încalcă regulamentul intern. A aplicat amenzi, dar mai mult de atât nu poate face.

Eu le dau amenzi, au luat destule amenzi. Dacă a făcut lucrul ăsta, nu e în regulă, dar eu nu l-am văzut și nu pot zice nimic deocamdată”, a afirmat Oprița în privința lui Chipirliu.

Steaua rămâne cu un singur plan, Liga 2

Steaua nu a jucat în runda a 7-a, cu Unirea Constanța, de acasă, pentru că decizia luată de FRF în privința suspendării arenei din Ghencea a venit cu aproximativ 24 de ore înaintea startului de meci, astfel că organizarea într-un timp atât de scurt al jocului pe alt stadion a fost imposibilă.

Cu un meci mai puțin decât toate celelalte echipe din Liga 2 cu excepția Unirii Constanța, Steaua se află pe locul 8 în clasament, cu 13 puncte, la numai două lungimi de liderul SC Oțelul.

În etapa a 8-a, Steaua va merge pe terenul formației CS Comunal Șelimbăr.

Foto: Sport Pictures și Dragoș Căpățână

Răzvan STÎNGĂ 28 Sep. 2022, 15:07 Cupa României
Pe aceeași temă