CSM Unirea Alba Iulia visează la o nouă surpriză în Cupa României și la calificarea în grupe. Alexandru Pelici, încrezător că echipa lui poate trece și de FCU Craiova: ”Ne jucăm șansa”

Andrei PASCU 27 Aug. 2024, 14:56 Cupa României
CSM Unirea Alba Iulia visează la o nouă surpriză în Cupa României și la calificarea în grupe. Alexandru Pelici, încrezător că echipa lui poate trece și de FCU Craiova: ”Ne jucăm șansa”

CSM Unirea Alba Iulia (componentă a Seriei 7 din Liga 3) se află în fața unei performanțe majore în istoria ei, calificarea în grupele Cupei României. Miercuri, 28 august, clubul din divizia a treia va evolua pe teren propriu în play-off-ul întrecerii, contra FCU Craiova, formație din Liga 2 pregătită de Marius Croitoru.

Echipa din Alba Iulia, chiar dacă pornește cu șansa a doua, are toate motivele să spere la o surpriză. În turul 3 din Cupa României a trecut de CSC Șelimbăr, altă formație din Liga 2, cu 2-1.

CSM Unirea Alba Iulia visează la grupele Cupei României, dar trebuie să treacă de FCU Craiova

Anterior duelului cu sibienii, în turul 1 din Cupa României, Unirea Alba Iulia a trecut de Industria Galda, scor 10-0, iar în turul 2 a învins CSM Deva, scor 15-0. Așadar, elevii lui Alexandru Pelici au arătat bine până acum, având mare încredere în noul sezon al Ligii 3, care va lua startul în curând, dar un test foarte important este cel de miercuri, cu FCU Craiova, care va avea loc pe teren propriu.

Experimentatul antrenor Alexandru Pelici speră la o nouă surpriză, crede în șansa CSM Unirea Alba Iulia, dar e conștient că va fi foarte greu. Antrenorul a analizat atent clubul din județul Dolj și le-a transmis elevilor săi toate informațiile despre adversari, în speranța că pot profita de slăbiciunile lor.

Alexandru Pelici speră la o nouă surpriză

Antrenorul a făcut trimitere și la prima etapă a noului sezon de Liga 3, când va întâlni, pe teren propriu, cealaltă formație din oraș, CS Universitar din Alba Iulia.

Urmează un meci de Cupa României foarte greu, împotriva unei echipe retrogradate din Liga 1, o echipă care își dorește să revină în prima ligă, o echipă care și-a păstrat peste jumătate din jucătorii cu care a retrogradat, sunt mulți jucători cu care a activat în Liga 1.

Chiar dacă nu au punctaj maxim, sunt convins că gândul celor de la Craiova este doar la revenirea în prima ligă și cred că este una dintre pretendentele la promovare. Noi ne jucăm șansa chiar dacă întâlnim o echipă din eșalonul superior.

Așa cum a fost și cu Șelimbăr, noi ne jucăm șansa. Mai avem un pas până la îndeplinirea acestui prim obiectiv, anume accederea în grupele Cupei României. Vom avea nevoie și de șansă, și de aportul publicului, iar pe această cale îi chem să vină alături de noi și să ne încurajeze. Să sperăm că și noi la rândul nostru le vom putea oferi momente de bucurie la final”, a spus Alexandru Pelici, conform CSM Unirea Alba Iulia, care, conform Ziarul Unirea, a mai precizat:

În Liga 3 va fi un derby local, unul cu ambiții și orgolii. Vrem să ne respectăm suporterii și să începem cu dreptul”.

CSM Unirea Alba Iulia cere suporterul fanilor

Pentru ca stadionul în partida cu FCU Craiova să fie plin, CSM Unirea Alba Iulia a decis ca accesul să se facă pe baza unor bilete cu prețuri accesibile. În tribune accesul general se va face pentru 20 de lei, iar la tribuna oficială costă 50 de lei.

Altfel, minorii sub 14 ani nu vor fi taxați pentru prezența la meci.

Miercuri de la ora 17:30, primim vizita FCU 1948 Craiova, într-un meci contând pentru Play-off-ul Cupei României, fiind ultimul hop înaintea grupelor.

Elevii lui Alexandru Pelici vor da totul pe teren pentru o calificare în grupe, însă totul este posibil doar dacă în tribune uniriștii își vor încuraja favoriții.

Vă reamintim, prețul biletelor este de 20 de lei – tribune; 50 de lei – tribuna oficială, iar abonamentele sunt la prețul de 150 lei – tribune și 500 lei – tribuna oficială. Abonamentele oferă acces la toate meciurile de pe propria arenă a echipei noastre (sezon regular, play-off, meciuri de baraj și Cupa României).

Biletele se găsesc în continuare la Bazinul Olimpic din Alba Iulia, minorii sub 14 ani au intrare gratuită”, a transmis clubul din Liga 3.

Foto: CSM Unirea Alba Iulia

Andrei PASCU 27 Aug. 2024, 14:56 Cupa României
Pe aceeași temă