Primele mari surprize în Cupa României: CSM Reșița și Viitorul Pandurii, eliminate de echipe din Liga 3. Fanii clubului din Valea Domanului și-au pierdut răbdarea: ”O altă umilință. De unde bătaia de joc?”

Andrei PASCU 17 Aug. 2023, 14:09 Cupa României
Primele mari surprize în Cupa României: CSM Reșița și Viitorul Pandurii, eliminate de echipe din Liga 3. Fanii clubului din Valea Domanului și-au pierdut răbdarea: ”O altă umilință. De unde bătaia de joc?”

Turul 3 din Cupa României a consemnat și două surprize majore, două echipe din Liga 2 fiind eliminate din competiție, de două formații din Liga 3. CSM Reșița și Viitorul Pandurii au spus ”la revedere” Cupei României și se vor concentra doar pe campionat.

Au pierdut ambele la limită. Viitorul Pandurii a fost eliminată de Viitorul Șimian, în timp ce CSM Reșița s-a recunoscut învinsă de Phoenix Buziaș.

CSM Reșița și Viitorul Pandurii, eliminate din Cupa României!

CSM Reșița, în urma promovării din Liga 3, nu are un început bun de sezon, în primele două runde de Liga 2 înregistrând tot înfrângeri. De altfel, formația din Valea Domanului, pregătită de Călin Cheregi, e ultima în clasament, în urma eșecurilor cu Unirea Slobozia și CSM Ceahlăul, 0-1, respectiv 0-4.

Miercuri, în Turul 3 de Cupa României, a cedat contra Phoenix Buziaș în urma unui gol încasat pe final. S-a terminat 1-0 pentru gruparea din Liga 3, după ce a marcat în minutul 90+4, prin Cristian Grancea.

Fanii echipei CSM Reșița, supărați după eliminarea din Cupa României

Fanii echipei din Reșița nu mai au răbdare, deși stagiunea abia a început. Liderul de galerie Marcel Gușcă a afirmat, la finalul întâlnirii, că marea problemă a echipei este aceea că nu joacă, nu doar lipsa rezultatelor.

Acum, fanii Reșiței speră la un scor pozitiv în runda a 3-a de Liga 2, cu CSC Dumbrăviţa.

O altă umilință. Un alt meci în care în teren a fost doar adversarul. Chiar să nu legi două pase? Chiar să nu poți trage un șut bun la poartă? Chiar să nu poți da o centrare cum trebuie? Ce se întâmplă cu echipa asta? De unde atâta neseriozitate? De unde atâta bătaie de joc?

După meci am avut destule reproșuri de adus. Am trecut peste meciul cu Slobozia. Am trecut peste umilința de la Ceahlăul. Am fost iar lângă ei, i-am susținut din tot sufletul, dar se pare că nu înțeleg că am rămas ultimii suporteri alături de ei. Sper ca sâmbătă să vă văd altfel în teren.

Sper ca sâmbătă să vă spălați toate păcatele și să câștigați!”, a precizat Marcel Gușcă, conform Caraș Online.

  • CSM Reșița a început jocul din Cupa României în formula: Rus, Cega, Ardei, Sabău, Rimovecz, Popescu, Velcotă, Chera, Cociş, Lascu, Godwin.
    Au mai intrat: Dolghi, Al. Negru, Cristea, Szijj, Domil.

Viitorul Pandurii, eșec contra Viitorul Șimian în Cupa României

De partea cealaltă, Viitorul Pandurii, care a jucat tot în deplasare, pe terenul echipei Viitorul Șimian, a cedat cu același scor precum adversara din campionatul Ligii 2, 0-1. Golul care a consemnat eliminarea a fost reușit de Fabio Trip, în repriza a doua, în minutul 59.

E la primul eșec al sezonului formația din județul Gorj, pentru că în Liga 2 a înregistrat două egaluri, 0-0 cu Campionii FC Argeș și 1-1 cu Unirea Slobozia.

  • Viitorul Pandurii, în partida din Cupa României: Geantă – Croitoru , Mrsulja, Core, Pîrcălabu – Acolatse, Tihonen (Moisie 85′), Jozici, Dănescu (Buțurcă 61′) – Vulpe (Gîrbiță 6′) , Popa (Mihart 61′).
    Rezerve neutilizate: Krupenschi – Savu, Cojocaru, Geană, Godja

CSM Reșița și Viitorul Pandurii rămân cu Liga 2

În etapa a 3-a de Liga 2, CSM Reșița are meci acasă, sâmbătă, de la ora 11:00, cu CSC Dumbrăvița, echipă care a debutat în noul sezon în runda a 2-a, 0-0 acasă cu Corvinul Hunedoara.

De partea cealaltă, Viitorul Pandurii va juca, în etapa a 3-a de Liga 2, contra CSM Ceahlăul, pe teren propriu, tot sâmbătă de la ora 11:00.

Foto: CSM Reșița și Justinel Stăvaru

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vasile-miriuta-ii-ia-locul-lui-dragos-militaru-la-chindia-19280782

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-militaru-demis-de-la-chindia-targoviste-19280774

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/phoenix-buzias-a-eliminat-csm-resita-din-cupa-romaniei-19280761

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/csc-dumbravita-nu-a-stat-la-discutii-cu-ghiroda-in-cupa-romaniei-19280758

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/csc-dumbravita-nu-a-stat-la-discutii-cu-ghiroda-in-cupa-romaniei-19280758

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/meciuri-si-rezultate-turul-3-cupa-romaniei-19280648

Andrei PASCU 17 Aug. 2023, 14:09 Cupa României
Pe aceeași temă