Cupa României nu e o miză pentru CS Mioveni, iar calificarea în grupe e percepută ca un bonus. Constantin Schumacher: ”Vom încerca să dăm totul, să câștigăm cu Botoșani”

Andrei PASCU 29 Aug. 2023, 15:22 Cupa României
Cupa României nu e o miză pentru CS Mioveni, iar calificarea în grupe e percepută ca un bonus. Constantin Schumacher: ”Vom încerca să dăm totul, să câștigăm cu Botoșani”

CS Mioveni are un test foarte important miercuri, în Play-off-ul Cupei României, cu FC Botoșani, de la ora 17:30, pe teren propriu. Clubul din Liga 2 are un parcurs surprinzător de bun, dacă ne raportăm la declarațiile deloc încrezătoare ale conducerii și ale băncii tehnice la începutul stagiunii, fără eșec până acum.

Constantin Schumacher nu dă mare importanță Cupei României, dar își dorește ca fotbaliștii săi să fie la un nivel cât mai bun și, de ce nu, să producă surpriza și să acceadă în grupele competiției.

CS Mioveni întâlnește FC Botoșani în Play-off-ul Cupei României

CS Mioveni se axează pe Liga 2, pe campionat, pe conturarea unei echipe solide pentru stagiunea care va debuta în vara lui 2024, astfel că partida cu FC Botoșani e un alt test important în care echipa va arăta la ce nivel este, la câteva săptămâni după schimbările masive, după retrogradarea din SuperLiga României.

Schumacher nu s-a ferit să recunoască faptul că la partida cu FC Botoșani, de pe teren propriu, va trimite pe teren și fotbaliști care au evoluat mai puțin până acum, în Liga 2. Are și ceva probleme medicale, anumiți jucători cu experiență fiind indisponibili luni bune.

Nu este neapărat un obiectiv pentru noi. E un obiectiv pentru jucătorii mei, pentru că vor să joace, am jucători care au intrat, care au fost accidentați, cum e Burnea, care a făcut ruptură și stă șase luni. Tomozei stă o lună, dar asta e, ne adaptăm, găsim soluții.

Vom încerca să dăm totul, să câștigăm acest meci. Nu ne încurcă Cupa României, sunt jucători care trebuie să evolueze și ei, să prindă minute. E un meci oficial și cei care nu au jucat cu Piatra Neamț poate vor juca miercuri. Trebuie să demonstreze că pot fi soluții și pentru Liga 2”, a declarat Constantin Schumacher înaintea partidei din Play-off-ul Cupei României.

https://www.youtube.com/watch?v=5Q_LHEGJyc4

CS Mioveni, fără eșec în Liga 2!

Cu 6 puncte acumulate în primele patru etape, CS Mioveni ocupă locul 9 în clasamentul Ligii 2. Șase puncte mai au Concordia Chiajna, CSM Ceahlăul, Chindia Târgoviște, Steaua și Unirea Slobozia.

În runda viitoare a Ligii 2, a 5-a, CS Mioveni va juca acasă, duminică, de la ora 11:00, cu CSC Dumbrăvița (locul 17, 2 puncte). Timișenii au remizat în runda a 4-a cu Viitorul Pandurii, scor 1-1, acasă, la Ghiroda.

Până atunci însă, CS Mioveni are meci, așadar, miercuri, de la ora 17:30, acasă, cu prim-divizionara FC Botoșani, în Play-off-ul Cupei României. În Turul 3, trupa lui Schumacher a trecut de CSM Râmnicu Vâlcea, scor 5-0.

Foto: Dragoș Pășcăneanu / Mediafax Foto
Video: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/special/dosarul-curacao-sesizari-frf-si-politie-stiam-din-primavara-de-pariuri-online-pe-juniori-si-ligile-judetene-duminica-asta-a-fost-iar-un-meci-am-crezut-ca-doar-la-dambovita-sunt-lucruri-n-19282557

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/csc-dumbravita-nu-e-prea-optimista-inaintea-meciului-cu-uta-19282550

https://liga2.prosport.ro/seria-1/iosif-cristica-si-a-cerut-scuze-dupa-steaua-csm-alexandria-1-1-19282535

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-prepelita-dupa-gloria-buzau-metaloglobus-1-1-19282521

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stefan-blanaru-gol-dupa-mai-bine-de-2-ani-19282524

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-pelici-demis-de-la-prima-echipa-a-cfc-arges-19282125

Andrei PASCU 29 Aug. 2023, 15:22 Cupa României
Pe aceeași temă