FC Caracal nu va mai vedea bani publici! „Să găsim investitori, altfel nu știu dacă se poate continua”

28 Jun. 2012, 10:48 Stiri

Noul edil șef al municipiului Caracal, Eduard Ciocăzanu, nu susține ideea de a finanța echipa de fotbal cu bani de la bugetul local.

Primarul nou-ales consideră că finanțarea trebuie să vină din mediul privat, nu din bani publici. Soarta echipei de fotbal FC Caracal se va decide în urma unei discuții cu consilierii locali.

„Nu am luat nicio decizie în privința echipei de fotbal. Voi avea o ședință de Consiliu Local să vedem ce dorește majoritatea, însă din punctul meu de vedere nu sunt de acord să aloc bani publici echipei. Vom discuta în privința asta. Pot apărea alte soluții, să găsim investitori care doresc să bage bani în fotbal, altfel nu știu dacă se poate continua. Din ce știu eu, până acum s-au alocat bani, dar nu știu despre ce sume este vorba, nu am făcut o situație legat de echipa de fotbal”, a declarat primarul municipiului Caracal, Eduard Ciocăzanu.

Niculescu, la final de contract

Atacantul celor de la FC Caracal, Cristi Niculescu, se numără printre jucătorii ale căror contracte expiră în această vară. „Vârful” experimentat este golgheterul grupării din „Parc”, acesta având zece goluri marcate în sezonul recent încheiat.

Fotbalist cu experiență, atacantul grupării FC Caracal, Cristin Niculescu, se află la final de contract. Jucătorul ofensiv a avut evoluții apreciate, „reușitele” sale aducând puncte importante formației din „Parc”. Cristi Niculescu este golgheterul echipei cu zece goluri marcate, aflându-se în topul principalilor marcatori ai seriei. Atacantul a ajuns la FC Caracal în urmă cu doi ani, jucătorul despărțindu-se de Alro la scurt timp după promovarea în eșalonul secund. Înțelegerea jucătorului cu gruparea din „Parc” îi expiră în această vară.

Recent întors dintr-o vacanță petrecută în Spania, Cristi Niculescu a declarat că și-ar dori să continue cu FC Caracal. Atacantul nu a primit deocamdată o ofertă privind prelungirea înțelegerii, situația în cadrul echipei fiind incertă.

„Deocamdată nu am discutat cu nimeni privind prelungirea înțelegerii. Am fost plecat în vacanță, în zilele următoare urmează să vedem ce va fi. Prima opțiune pentru mine ar rămâne FC Caracal, m-am simțit bine, ne pare rău că nu am reușit să promovăm. Cred că am avut ghinion, am jucat un fotbal frumos, am avut o echipă destul de bună, sperăm ca în noul sezon obiectivul să fie același și să reușim să promovăm”, a mai spus Cristi Niculescu.

Cristi Niculescu a evoluat de-a lungul carierei la echipele Dinamo II, Minerul Lupeni, Unirea Alba-Iulia, Electroputere, Extensiv Craiova, Aro Câmpulung, Oltul Slatina și Alro. Acesta a fost de multe ori aproape de a face saltul în primul eșalon, însă nu a avut șansa de a bifa prezențe în Liga I.

Sursa: Gazeta Nouă

28 Jun. 2012, 10:48 Stiri
Pe aceeași temă