Severinenii vor să-și consolideze locul 3

12 May. 2012, 09:00 Seria 2
Severinenii** vor să-și consolideze locul 3

Gaz Metan Severin are moralul ridicat, după ce etapa trecută obținuse cea mai categorică victorie a sezonului, scor 4-0 la Baia Mare. Fotbaliștii lui Marian Bondrea se impuseseră categoric și în precedenta deplasare, 4-1 la Alba Iulia, dar anteriorul meci de acasă au remizat cu UTA (0-0). Practic, actuala echipă a Severinului au câștigat în retur mai ușor pe terenul adversarilor, decât în fața propriilor suporteri, aspect constatat și de antrenorul Marian Bondrea: „Parcă ne-am simțit mai bine în deplasare, decât acasă, iar acest lucru nu e normal. Sper ca începând cu jocul de sâmbătă, să fie la fel de bine și pe propriul teren și să obținem o victorie indiscutabilă”, a spus Bondrea, la RTS Severin.

Tehnicianul oltean va avea o misiune dificilă sâmbătă seara, echipa sa urmând să întâlnească, de la ora 20, un adversar care, într-un cla¬sament neoficial al returului, ocupă primul loc, cu 7 victorii și 3 remize.

După ce echipa încheiase turul pe 10, oficialii bihoreni au schimbat în iarnă antrenorul, iar Leo Grozavu a făcut, din nou-promovata Luceafărul Oradea, reve¬la¬ția primăverii din Seria Vest.

În cazul unui succes la Dunăre, echipa aflată în prezent pe 4 va urca, în premieră, pe podium. Etapa trecută, Luceafărul a învins Unirea Alba Iulia (1-0) și a depășit UTA, care, după înfrân¬gerea de la Bistrița (2-3), a coborât două locuri în clasament. „Luceafărul a avut o comportare deosebită în retur, dar nu cred că e un adversar mai bun sau mai slab decât alte echipe”, a declarat Bondrea.

Primul meci în nocturnă, din retur

Pentru a-și consolida locul al treilea și a spera în continuare la promovare, Gaz Metan e obligată să câștige.

Antrenorul Marian Bondrea are tot lotul valid, iar oficialii clubului severinean nici nu concep victoria. „E obligatoriu să câștigăm. Sunt convins că antrenorul Bondrea a pregătit meciul așa cum trebuie. Individual, avem jucători mult mai valoroși decât echipa adversă, așa că trebuie să învingem. Printr-o victorie, scoatem Luceafărul din luptă și ne consolidăm locul al treilea. Jucătorii ar avea și un moral bun înaintea meciului de la Târgoviște, din intermediara de miercurea viitoare. Sper să vină cât mai mulți spectatori la partida cu Luceafărul. Se joacă în nocturnă și e ultima partidă mai importantă pe propriul teren, din acest campionat. Aștept peste 6000 de severineni în tribune, așa cum au venit la primele meciuri din tur”, a spus președintele executiv Gheorghe Frățică.

Partida de sâmbătă seara va fi prima din retur disputată la lumina reflectoarelor de Gaz Metan Severin, care mai are de jucat pe propriul teren cu Mureșul Deva și Juventus București, iar în deplasare la Chindia Târgoviște și FC Argeș.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

12 May. 2012, 09:00 Seria 2
Pe aceeași temă