„Galacticii” și „Extratereștrii” din C6 dau lupta decisivă pentru promovare

12 Apr. 2012, 21:30 Stiri

Seria a VI-a din Liga a III-a propune un duel incitant în cadrul etapei a XXI-a, ce se va disputa în Vinerea Mare. Într-o partidă care va decide în mare măsură echipa ce va promova în al doilea eșalon valoric, se vor întâlni primele două clasate din S6, Corona Brașov și Olimpia Satu Mare.

De la începutul returului, cele două formații au avut un parcurs de excepție, fără niciun gol primit. Olimpia Satu Mare a început anul la două puncte în spatele echipei de sub Tâmpa, însă a reușit 5 victorii din tot atâtea meciuri și a egalat liderul. Corona a făcut un singur pas greșit, în ultima etapă, când a terminat doar la egalitate, 0-0, în deplasarea de la Livezile. După aceste rezultate, cele două echipe s-au distanțat decisiv în fruntea clasamentului, având cu 10 puncte mai mult decât ocupanta ultimului loc de pe podium, Universitatea Cluj II.

Corona Brașov va beneficia de avantajul propriului teren, însă este obligată să învingă pentru a lua prima opțiune la promovare. În tur, la Satu Mare, învingătoare a ieșit Olimpia cu scorul de 1-0. Elevii conduși de Tiberiu Csik ar fi mulțumiți și cu o remiză, pentru că la sfârșitul campionatului raportul meciurilor directe le-ar fi favorabil.

Cei doi tehnicieni vor avea la dispoziție aproape întreg lotul, doar sătmărenii pot deplânge lipsa lui Homorozan, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. În rest, revin Molnar și căpitanul Florin Mureșan, absenți în ultima etapă, în victoria de pe teren propriu cu Unirea Florești (2-0).

Deși există suspiciuni și de o parte și de alta asupra corectitudinii evoluțiilor din acest campionat, să sperăm că vineri pe teren protagoniști vor fi jucătorii prin acțiunile lor și nu arbitri prin decizii care să influențeze rezultatul final.

Articol scris de Gabriel MORARIU

12 Apr. 2012, 21:30 Stiri
Pe aceeași temă