„La Vâlcea m-am simțit antrenor”

09 Apr. 2012, 19:00 Campionat

După ce a mai condus CSM Rm. Vâlcea de două ori în perioada 2008-2010, când s-a luptat la promovare, Alin Artimon are acum o misiune diferită, salvarea alb-albaștrilor de la retrogradare.

„Mi-am dorit mult să antrenez, în special CSM-ul, existau și alte variante, dar am ales Vâlcea su sufletul, familia mea s-a simțit bine aici, eu la fel, am o relație bună cu cei care conduc acum clubul. Aici m-am simțit antrenor și nu au mai contat bani, distanțe, sper ca prezența mea să fie un câștig pentru toată lumea, în special pentru club, el este cel mai important, nu eu sau jucătorii. Am găsit o echipă tânără, dornică, care a reacționat bine în cele două zile de antrenamente, le-am transmis în ce condiții lucrăm, țin mult la disciplină și munca profesionistă. Nu sunt magician și nu voi reuși să schimb fața echipei într-o săptămână, dar garantez suporterilor că în ziua meciurilor vor găsi o echipă care va da tot ce poate, indiferent dacă pot mult, mediu sau puțin. Fără să ne ascundem, există un obiectiv cert, salvarea de la retrogradare, dacă nu suntem atenți, trece linia peste noi. Apoi, al doilea obiectiv este să evaluăm corect lotul pentru a putea completa corect la vară pentru sezonul viitor. În funcție de achiziții ne vom pune obiectivul de performanță, care ține de mulți factori. Jucătorii m-au primit profesionist, au înțeles că dacă nu veneam eu, ar fi venit altul, ei oricum nu mai continuau cu Mitu. Eu nu am venit să îl schimb pe Marius Mitu, am venit pe un loc gol” a spus Artimon.

Noul principal din Zăvoi l-a ales ca secund pe Cristi Lazăr, în timp ce Robert Tufiși rămâne în dubla postură de antrenor cu portarii și jucător.

Articol de Adi GEORGESCU

09 Apr. 2012, 19:00 Campionat
Pe aceeași temă