„Talismanul” lui Prunea

05 Apr. 2012, 16:52 Liga 2

Președintele Florin Prunea și-a adus fiica la victoria Iașiului cu FC Snagov, scor 5-0. „Chiar dacă tata e dinamovist, eu țin cu Steaua”, a recunoscut Andra Iulia Prunea, în vârstă de 15 ani.

Venit în iarnă în Copou în funcția de președinte executiv al lui CSMS Iași, fostul internațional Florin Prunea a bifat, miercuri, primul succes pe propriul teren cu noua sa echipă, 5-0 cu FC Snagov. În tribune s-a aflat și „talismanul” șefului Iașiului, nimeni alta decât fiica acestuia, Andra Iulia. În vârstă de 15 ani, Andra s-a bucurat că i-a purtat noroc tatălui său în meciul cu Snagovul și a făcut o dezvăluire interesantă. Chiar dacă fostul mare internațional este dinamovist, ea a recunoscut că ține cu Steaua și că are prieteni care simpatizează cu roș-albaștrii.

„Nu mă ascund, eu țin cu Steaua. Știe și tata lucrul ăsta. Când ne uităm la un derby Steaua – Dinamo, de obicei stăm în camere diferite. Fiecare ține cu echipa lui. De altfel, stăm și aproape de Ghencea în București și am mai mulți prieteni care țin cu Steaua”, a spus Andra Iulia, care este elevă la Liceul Ion Barbu din Capitală.

Mezina din familia Prunea a practicat până de curând baschetul, dar s-a lăsat după o accidentare. „Îmi place și fotbalul, este normal, dar am am practicat baschetul. M-am lăsat de curând, după ce mi-am rupt mâna”.

Ieșenii, cam distrați

Andra Prunea s-a bucurat de succesul ieșenilor în meciul cu FC Snagov, dar i-a atras atenția antrenorului Ionuț Popa că elevii săi sunt cam… distrați pe teren. „Mi-a plăcut echipa, a jucat bine. Jucătorii mi s-au părut însă cam distrați. Aoleu, să nu mă audă domnul Profesor (n.r. Ionuț Popa). Sper să mai vin la meciurile Iașiului și să câștige de fiecare dată. Poate anul viitor vor juca în Liga I”, a completat Andra Prunea.

Adolescenta nu are prieten și spune că nici nu și-ar alege unul din lumea fotbalului: „Încă nu am prieten și nu cred că îmi voi alege un fotbalist”.

Articol scris de Narcis Pohoață

05 Apr. 2012, 16:52 Liga 2
Pe aceeași temă