Jucătorii lui FC Botoșani și-au reluat pregătirea! Orac mai vrea un atacant

20 Feb. 2012, 14:29 Pregătiri, amicale

După două zile de pauză, FC Botoșani și-a reluat sâmbătă antrenamentele la stadionul Municipal. Jucătorii botoșăneni nu erau foarte încântați de temperatura scăzută și de stratul mare de zăpadă de pe stadionul Municipalținând cont că vin după zece zile de pregătire în Antalya.

Matei&Co au făcut o alergare pe stadionul Municipal dar problemele abia acum încep. Terenurile din Botoșani sunt acoperite cu zăpadă și reprezintă o probleme pentru tehnicianul Costel Orac.

„Am discutat să mai aducem un atacant”

Orac își mai dorește un atacant. El a discutat cu oficialii clubului pentru a negocia transferul unui vârf de atac veritabil. Cât privește lotul de jucători, Costel Orac spune că este mulțumit și are acoperite toate posturile.

„Avem toate posturile bine acoperite. Rămâne să ne convingem că așa este în funcție de randamentul fiecăruia. Care va da randament mai bun, ăla va juca. Am discutat să mai aducem un atacant. Vom juca cu două vârfuri și am considerat că avem nevoie de un atacant mai de gura porții, mai puternic, gen pivot. Să vedem dacă îl vom găsi”, a spus Costel Orac care a adăugat: „Jucătorii noi s-au integrat. Todoran și Balan sunt jucători cu experiență. Ceilalți tineri trebuie să se grăbească pentru că nu îi așteaptă nimeni. Doar de ei depinde”.

Sursa: Bt Online

20 Feb. 2012, 14:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă