Todea scapă „turma”

28 Nov. 2011, 16:14 Stiri
Todea** scapă

FC Hunedoara a învins la limită, scor 1-0, pe Bihorul Beiuș. Mijlocașul Teodor Todea (foto, în centru) a înscris golul care îi menține pe „alb-albaștrii” în cursa pentru promovare, la 6 puncte de primul loc.

FC Hunedoara a obținut vineri cea mai importantă victorie din tur. Într-un meci de 6 puncte, „alb-albaștrii” au provocat primul eșec pe propriul teren în actualul campionat pentru Bihorul Beiuș, echipă pe care au dat-o jos de pe primul loc!

Victorie dintr-un șut

Trupa antrenată de Aurel Șunda s-a impus cu golul marcat în prima repriză de Todea, cu o execuție apreciată ca „norocoasă” de gazde și „curioasă” de către oaspeți – șut de la 25 de metri deviat de umărul lui Șandru în vinclul porții apărate de Odobasianu (12′).
Conform statisticii a fost singurul șut pe poartă tras de învingători în întreg jocul!

După pauză, în căutarea golului egalizator gazdele au acaparat întreg terenul și au atacat cu toate liniile poarta adversă, însă s-au lovit de o defensivă foarte exactă a Hunedoarei care a respins tot! A fost repriza portarului hunedorean Anton Ilie care a respins din viclu cu un reflex extraordinar „capul” lui Vanca din carelul mic (47′) și mai apoi a avut o altă intervenție salvatoare respingând cu picioarele „foarfeca” din 10 metri a lui Mureșan (83′).

Cu această victorie, FC Hunedoara urcă pe locul 4, apropiindu-se la 6 puncte de noul lider din C5, ACS Recaș, formație pe care o va înfrunta în deplasare, în prima etapă din retur, într-un alt joc de… 6 puncte! Iarnă ușoară!

CF Bihorul Beiuș 0 (0)
Odobasianu – Silaghi, Tăut, Mureșan, Pașcalău, Vanca, Bode, Costea, Turcan (46′ Trip), Țârlea, Grozoni (76′ Șerb).
Antrenor: Adrian Anca.

FC Hunedoara 1 (1)
Ilie – Nicolau, Cuciula, ), Kelemen – P. Păcurar, Dimcea, Șandru (90’+5 Moroșan), R. Muntean, Trășcan – M. Șandor (90+1 Negru), Todea (86′ Ov. Popesc).
Antrenor: Aurel Șunda

A marcat: Todea (12′).

Arbitru: Răzvan Cadar. Asistenți: Adrian Jivan și Casian Băla (toți din Arad).

Stadion: „Bihorul”. Spectatori: 300.

articol scris de Sami Tamaș

28 Nov. 2011, 16:14 Stiri
Pe aceeași temă