Bondrea nu arde gazul degeaba

14 Nov. 2011, 16:12 Campionat
Bondrea** nu arde gazul degeaba

Gaz Metan Severin nu mai învinsese în deplasare din etapa a II-a, când a dispus cu 1-0 de CSM Râmnicu Vâlcea. La Deva, echipa severineană s-a impus mult mai clar, deși scorul la pauză era egal. După o primă repriză modestă, oltenii s-au descătușat în partea secundă și au marcat de trei ori.

Introdus pe teren după pauză, Laurențiu Boroiban a izbutit rapid dubla, în minutele 49 și 52. Atacantul craiovean a fost și co-autor la golul marcat de Alin Bițiș, în minutul 74. „O evoluție în general bună a noastră. Am mai schimbat câte ceva în joc și am așezat echipa în așa manieră încât să câștige. Băieții au fost motivați și s-au angajat bine în joc. Au mai fost și erori, nesincronizări, dar sunt inevitabile, ținând cont și de ultimele rezultate. A existat și trac, dar e bine că am învins și am făcut-o la modul concludent. Nu mă așteptam să câștigăm la o diferență așa mare, dar eram încrezător în victorie. I-am felicitat pe jucători. Mai avem două meciuri din tur și să vedem ce vom face, fiindcă partida cu Deva a trecut”, a spus Bondrea, după ce a debutat cu dreptul la echipa severineană.

Antrenorul craiovean a stat în tribună

Deoarece n-a semnat contractul cu Gaz Metan Severin, antrenorul Marian Bondrea a urmărit meciul din tribună, poziționat chiar în spatele băncii de rezervă a oaspeților. În diferite momente ale partidei, tehnicianul de 61 de ani a trasat indicațiile lui Florin Pârvu, care la rândul lui le-a transmis jucătorilor.

„Meciul se vede mai bine din tribună. Acolo voi sta și cu FC Argeș”, a spus tehnicianul craiovean. Bondrea va anunța în iarnă dacă va continua și în 2011 la malul Dunării.

articol scris de Mircea OGLINDOIU
foto de Sami TAMAȘ

14 Nov. 2011, 16:12 Campionat
Pe aceeași temă