„Unii au stat prea mult în sufragerie cu mami și tati și nu pot suporta cuvinte mai dure”

13 Nov. 2011, 14:34 Campionat

Mihai Ciobanu a elucidat misterul asupra evenimentelor de etapa trecută, când fundașul Andrei Berceanu a reufuzat să mai intre pe teren și în partea a doua a jocului cu Farul Constanța. Tehnicianul buzoienilor spune că unii dintre jucători, printre care și Berceanu, nu sunt încă destul de căliți pentru a suporta unele momente de tensiune care apar inerent în viața de fotbalist.

„Andrei Berceanu a făcut o primă repriză slabă, la pauză doi jucători s-au certat și bineînțeles că s-au mai spus niște vorbe mai dure. Pe fondul tensiunii, eu l-am criticat puțin mai aspru, (pe Berceanu – n.r.), însă el nu a fost implicat în certuri cu ceilalți colegi. Sunt unii care rezistă, iar unii au stat prea mult în sufragerie cu mami și tati și e mai greu să suporte niște cuvinte mai apăsate. Mie chiar mi-a părut rău că a cedat atât de repede. El nu a rezistat și nu a mai continuat meciul”, a declarat antrenorul Gloriei Buzău.

Elevii lui Mihai Ciobanu au o situație extrem de ingrată, fiind singura echipă din ambele serii ale Ligii a doua, care nu a acumulat măcar 10 puncte până în prezent. Tehnicianul buzoienilor pune aceste rezultate slabe pe seama probelemelor financiare și a lipsei de jucători cu o valoare ridicată.: „Problemele financiare sunt uneori dezarmante. Există momente când pur și simplu nu mă înțeleg cu jucătorii, e ca și când aș vorbi cu pereții. E greu să te duci în fața jucătorilor și să le spui să mai rabde un meci, o săptămână, o lună. La un moment dat, devii ridicol. Poți ajunge să ți se spună că ai ajuns să bați câmpii, că vorbești precum un pick-up stricat”.

„Avem mari probleme in apărare si în atac. nu avem o valoare suficientă acolo, precum a unei echipe de primele 6 locuri. Noi stăm într-un singur atacant, Câmpeanu. Nici nu vreau să mă gandesc că s-ar putea accidenta sau ar putea fi suspendat, pentru că nu mai avem alte soluții”, a precizat Mihai Ciobanu, tehnicianul Buzăului.

Antrenorul Gloriei a comentat și declarațiile lui Dănuț Prodan, cel care s-a plâns de calitatea alimentației de la club . „Jucătorul care a spus despre carne că este o delicatesă la masă avea dreptate, în mare parte. Trei-patru zile am avut mâncare de post. Femeile care ne pregatesc masa reușesc câteodată și apei să îi dea un gust foarte bun”, a comentat Ciobanu.

Într-o partidă care a contat pentru etapa a XIII-a, Gloria Buzău a reușit să smulgă un punct în deplasarea din Ștefan cel Mare. Dinamo II nu a reușit să se impună în fața lanternei roșii, iar meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

articol scris de Gabriel MORARIU

13 Nov. 2011, 14:34 Campionat
Pe aceeași temă