Supărare mare în tabăra ilfovenilor

18 Sep. 2011, 17:52 Campionat
Supărare mare în tabăra ilfovenilor

Antrenorul lui FC Snagov, Laurențiu Reghecampf a fost la un pas să își trimită elevii acasă cu trenul de la Bacău, în urma înfrângerii cu 1-0 suferite de ilfoveni pe terenul „taurilor furioși”. Tehnicianul a vrut să plece chiar el, la rândul lui, cu taxiul, însă a fost înduplecat, în cele din urmă, de soția sa – Ana Maria Prodan, care este totodată și președintele echipei – și de ceilalți colaboratori de la club.

Ana Maria Prodan a declarat, în exclusivitate pentru Sport Total FM, că „Reghe” i-a lăsat pe fotbaliști să meargă cu autocarul echipei, însă problemele din sânul echipei îi neliniștesc pe amândoi.

„Laur (n.r. antrenorul Laurențiu Reghecampf) a fost atât de supărat, că a vrut să îi trimită pe jucători acasă cu trenul, spunând că nu merită nimic, după meciul pierdut la Bacău, cu 1-0. El, la rândul lui, a vrut să plece de la meci singur, cu taxiul, așa de supărat a fost, dar ne-am rugat de el și am reușit să-l convingem. În cele din urmă, i-a lăsat și pe băieți să plece cu autocarul. Laur pune foarte mult suflet și își petrece «25 de ore din 24» la stadion și parcă nu mai are familie, nu mai are copii… Echipa asta nu are întârzieri nici măcar de o oră la salarii și ne luptăm să le fie cât mai bine jucătorilor. De câteva meciuri avem o problemă pe care nu o înțelegem. Toți stăm și ne stoarcem creierii, ne gândim de ce acești fotbaliști nu se dăruiesc și nu dau randament, deși nu au nicio problemă, nu au întârzieri la salarii, au echipamente noi. Se bagă atât de mulți bani în ei! Eu în continuare cred că sunt valoroși, dar e lipsă de dăruire. Și micile porcărioare ale arbitrilor au contribuit la situația noastră, cu toate că eu zic, totuși, că dacă sunt și 10 arbitri potrivnici, dar tu te dăruiești și joci bine, nu au ce să îți facă”, a spus Ana Maria Prodan, în emisiunea „Fotbal la matineu”, realizată de Horațiu Sima.

„Mentalitatea jucătorului român – ZERO!”

Președintele clubului ilfovean a spus că pentru Reghecampf și pentru alți foști fotbaliști care au evoluat în Germania, iar acum sunt antrenori, este foarte grea adaptarea la mentalitatea jucătorului român, pe care ea o consideră egală cu zero: „Laur a spus că nu e normal să piardă așa, pe final. Pentru el și pentru toți care au jucat în Germania este greu să se adapteze la mentalitatea jucătorului român, care este zero, după părerea mea. Dacă jucătorii erau slabi, îi dădeam chiar eu afară, cred că nu ascultam nici de Laur. Nu știu de ce clachează exact în momentele în care nu ar trebui să se relaxeze, ci să se concentreze mai mult. Eu sunt mai diplomată, să zicem. Echipă are jucători între 16 și 18 ani, care probabil că mai au nevoie de timp, de încredere”.

Sursa: Sport Total FM

18 Sep. 2011, 17:52 Campionat
Pe aceeași temă