Chirea și Bogdan au fost împrumutați

31 Aug. 2011, 21:30 Bursa transferurilor
Chirea și Bogdan** au fost împrumutați

Deși antrenorul Cosmin Bodea spunea în urmă cu două săptămâni că Bogdan Chirea nu va pleca, atacantul de 21 de ani a fost trimis la colega de serie FC Olt.

Titulari în returul sezonului trecut, cei doi jucători aduși în iarnă din Liga a III-a nu vor mai juca în ediția 2011-2012 la Gaz Metan Severin. Dacă Bogdan Chirea fusese transferat de la Triumf Bârca și jucase 10 meciuri pentru Gaz Metan, Cosmin Bogdan (foto) venise de la CS Becicherecu Mic și evoluase în toate etapele din retur, sub comanda lui Ionel Gane.

În actualul campionat, Chirea și Bogdan nu au prins nici măcar lotul în primele două etape, dar jucaseră în Cupa României cu Minerul Mătăsari. Cei doi jucători vor fi împrumutați și nu vor mai apuca să evolueze și în meciul cu Pandurii II Tg. Jiu, programat marțea viitoare, în turul al V-lea al competiției.

„E mai bine pentru cei doi jucători să meargă la echipe unde au posibilitatea să joace. Au fost împrumutați pe un an și clubul îi va monitoriza în această perioadă”, a spus noul antrenor Cosmin Bodea.

Dacă atacantul Bogdan Chirea a ajuns la FC Olt, fundașul stânga Cosmin Bogdan s-a reîntors la Becicherecu Mic. Tot la FC Olt a fost împrumutat luna trecută și mijlocașul Cătălin Niță. În etapa a V-a, Gaz Metan și FC Olt se vor întâlni pe „Municipalul” severinean

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

31 Aug. 2011, 21:30 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă