FC Botoșani a renunțat la cinci jucători

13 Jul. 2009, 13:05 Bursa transferurilor
FC Botoșani** a renunțat la cinci jucători

Conducerea tehnică a FC Botoșani a renunțat la cinci fotbaliști după jocul-școală care a avut loc sâmbătă pe "Municipal" între o formație alcătuită din jucătorii deja legitimați și una formată din cei veniți în probe. Singurii fotbaliști care l-au convins pe Ștefan Apostol, antrenorul principal al FC Botoșani, că merită să facă parte din lot, sunt fundașii centrali Ionuț Țabără venit de la Aerostar Bacău și Atudorei, de la InterGaz București. Ceilalți jucători veniți în probe nu au fost opriți în lot.

 

"Trebuie să ne mai completăm lotul pentru a avea o echipă competitivă și pentru a nu avea emoții. Vom găsi soluții", a fost concluzia pe care Cornel Șfaițer, vicepreședintele Consiliului de Administrație (CA) al FC Botoșani, a tras-o după acest prim test.

 

În afară de Țabără și Atudorei, conducerea FC Botoșani a rămas impresionată de disponibilitatea la efort a juniorilor veniți în această vară să susțină probe, Luntrariu, Bordeianu, Hrițcu, cei trei având șanse mari de a fi legitimați pentru FC Botoșani, ei fiind deja incluși în lotul care va pleca în cantonament pe 15 iulie.

 

"Juniorii mi-au plăcut toți. Am văzut că și Nicolae Ștefan a avut o evoluție bună și cred că în privința juniorilor suntem asigurați pentru acest campionat", a mai spus Șfaițer.

 

În jocul-școală de sâmbătă, Ștefan Apostol a trimis în teren echipele: Cherecheș – Patache, Tincu, Țabără, Rențea – Ștefan, Ciornei, Balaban, Vrabie – Porfireanu, Caragea, respectiv Purcea – Bucurenciu, Ion, Atudorei, Alexandrescu, Boroștean, Ghiviziu, Simion, Bordeianu, Ursu și Armencia. În repriza a doua, Apostol a făcut unele schimbări în cele două formații, Caragea, Țabără și Porfireanu făcând rocadă cu Armencia, Atudorei și Ursu. Atunci au intrat și juniorii veniți să susțină probe, Afloarei, Luntrariu, Burlacu, Sava, Țurcanu, și Hrițcu.

 

Partida s-a încheiat 4-4, marcatorii golurilor fiind Nicolae Ștefan (2), Porfireanu, Ursu respectiv Bordeianu, Boroștean (2) și Simion. În acest joc, o evoluție bună au avut-o Boroștean, Porfireanu, Ciornei, Ștefan și Tincu, aceștia urmând a avea un cuvânt greu de spus în privința titularizării în noul sezon.   
 

 

sport.botosani.ro
 

13 Jul. 2009, 13:05 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă