FC Botoșani vrea să copieze pe FC Barcelona!

11 Jul. 2009, 12:20 Liga 2
FC Botoșani** vrea să copieze pe FC Barcelona!

FC Botoșani dorește să preia modelul de reorganizare al clubului Barcelona. Cel puțin așa își propune avocatul Ioan Sălăvăstru, care în noua organigramă a FC Botoșani va avea funcția de președinte delegat. „Am în cap modelul de reconstrucție al Barcelonei. Cu toții știm că există în lume două cluburi de mare succes în ceea ce privește potența din punct de vedere financiar, Real Madrid și Barcelona. Noi avem un avantaj deoarece avem 2.000-3.000 de suporteri fideli, care pot fi baza pentru reconstrucția clubului și din punct de vedere financiar. Sloganul cu care vin eu în club este «nu toți banii de la una, două, trei persoane, ci bani câți se poate de mulți de la cât mai mulți»”, a declarat Ioan Sălăvăstru.

 

Acesta speră ca oamenii de afaceri, dar mai ales suporterii, să cumpere noile abonamente care vor fi puse în vânzare la începutul sezonului și ale căror prețuri vor ajunge chiar și la 10.000 de lei. „Fac apel la toți oamenii din fotbal din Botoșani, oameni de afaceri mari, mici și iubitorii de fotbal pentru a face cu toții un pas spre reorganizarea corectă pe baze noi a clubului, în sensul de a participa, așa cum fac marile echipe, cu abonamente, VIP I, II și III”, afirmă Sălăvăstru, care speră să facă din vânzarea abonamentelor 500.000 de lei.

 

Potrivit acestuia, abonamentele VIP I vor fi de 10.000 de lei și vor fi destinate exclusiv oamenilor de afaceri mari din județ, care vor avea confort sporit, acces la un minirestaurant și un loc special amenajat la „tribuna VIP I” unde se vor putea retrage pentru a discuta afaceri.

Abonamentele VIP II vor fi puse în vânzare la cele două tribune oficiale neînchise, scaunele urmând a fi modificate, și vor costa 1.200 de lei. Acestea vor fi destinate oamenilor de afaceri mici și mijlocii din județ, care la rândul lor vor beneficia de anumite facilități.

 

Cel de-al treilea tip de abonament gândit de Sălăvăstru, cel de tipul VIP III, va ajunge la 100 de lei și va fi pus în vânzare pe scaunele din zonele tribunelor I și II la limita celor două oficiale. „Ar fi un sprijin real adus fotbalului și o bază corectă de participare a tuturor la fenomenul fotbalistic pentru că deja echipa se identifică cu județul Botoșani”, a mai spus Sălăvăstru.
 

 

Abonații vor avea drept de vot în legătură cu viitorul clubului
 

 

Conducerea FC Botoșani își propune ca, prin noua formă de reorganizare, să le permită posesorilor de abonamente să decidă în legătură cu viitorul clubului. „Există o idee de a convoca cel puțin două AGA pe campionat, în care să cooptăm oameni care dețin abonamente VIP I, II și III, care să vină cu propuneri culegând informațiile din masele de oameni și să participe la deciziile clubului. Așa numita democrație fotbalistică este benefică clubului. Oamenii știu că astfel pot să-și dea cu părerea vis-Å•-vis de achiziții, de antrenori și știu astfel că această echipă este și a lor”, a conchis avocatul Ioan Sălăvăstru.
 

 

Sursă: sport.botosani.ro

11 Jul. 2009, 12:20 Liga 2
Pe aceeași temă