Șchiopu, mai aproape de Farul

09 Jul. 2009, 17:31 Bursa transferurilor
Șchiopu,** mai aproape de Farul

Echipa de pe litoral este la un pas de a se înțelege cu fundașul central Cristian Șchipou în timp ce Șumudică a renunțat la aducerea lui Bogdan Andone ca secund.
Doi dintre foștii jucători ai Farului, Cristian Șchiopu și Vasilică Cristocea sunt în tratative cu gruparea de la malul mării și au mari șanse de a evolua pentru aceasta în sezonul viitor. Cei doi s-au antrenat alături de marinari și, până sâmbătă, situația lor va fi clarificată.
 

 

„Negociem cu cei doi jucători și sunt premise ca ei să evolueze pentru noi în campionatul următor. Dacă Vasilică Cristocea mai are două oferte, mai avantajoase, și nu se știe dacă va rămâne, sprăm ca, până sâmbătă, să avem semnătura lui Șchiopu. El și-a dat deja acordul pentru a veni și, în proporție de 90%, este jucătorul nostru”, a declarat președintele executiv al Farului, Mircea Crainiciuc.
 

 

În altă ordine de idei, tehnicianul Marius Șumudică are probleme în alcătuirea stafului tehnic. „Antrenorul echipei la care evoluează Bogdan Andone nu să îi dea drumul acestuia pentru a veni alături de mine la Constanța. Nu am renunțat la aducerea lui dar el nu își poate clarifica situația și îmi va fi foarte greu să îl aduc. Dacă varianta Andone cade atunci mă voi îndrepta către Cristian Petre, fostul secund al lui Răzvan Lucescu și fost coleg cu mine la Sportul Studențesc. Am purtat deja niște discuții cu el dar va mai trece ceva timp până situația se va clarifica”, a spus Șumudică. 
 

 

Articol scris de Cristian BANCIU
 

09 Jul. 2009, 17:31 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă