Geta Onu leagă meciul ACU – Bihor de jocul Bihor – U. Cluj

02 Jul. 2009, 15:33 Seria 2
Geta Onu** leagă meciul ACU - Bihor de jocul Bihor - U. Cluj

Gheorghița Onu așteaptă verdictul instanței vizavi de cazul „valiza din Aradul Nou” și nu dorește să intre în amănunte până atunci. „Dosarul este trimis la instanță, să așteptăm verdictul. În 15 iulie este primul termen, dar îl vizează pe Sorin Cigan, care este arestat. În ceea ce ne privește pe noi, până în luna septembrie nu vom avea o implicare”, a declarat, joi, într-o conferință de presă, Geta Onu.
 

 

Președintele suspendat al grupării arădene a admis însă că există o investigație a DNA Oradea vizavi de meciul FC Bihor – Universitatea Cluj, despre care a spus că este în derulare. „Nu se poate discuta despre cazul CS Universitatea Arad – FC Bihor fără cazul FC Bihor – Universitatea Cluj-Napoca, dar prefer să nu comentez. Nu știu cât de repede se va rezolva”, a spus Geta Onu.
 

 

Altfel, deoarece Onu este suspendată deocamdată de FRF, antrenorul secund-jucător, Ciprian Roșca, a fost numit în funcția de director sportiv, el urmând să reprezinte clubul arădean la federație atâta timp cât președintele Onu este suspendat.
 

 

Articol scris de Sebastian Șiclovan

02 Jul. 2009, 15:33 Seria 2
Pe aceeași temă