Ionuț Ilie, bătut de ziua lui!

26 Apr. 2009, 17:02 Campionat
Ionuț Ilie, bătut de ziua lui!

Juniorul formației din Drobeta Turnu Severin a intrat în centrul atenției nu pentru prestația din teren, ci pentru bătaia administrată de antrenorul său.

 

Ineditul situației este dat de altceva. Astăzi, nefericitul jucător a împlinit 18 ani și ar fi trebuit să își sărbătorească majoratul. Așa că în loc de tort și felicitări, Ionuț a primit câteva perechi de palme drept cadou. Severinean get-beget, Ionuț a debutat în Liga a II-a în acest sezon, evoluând până acum doar sub culorile Drobetei pentru care a bifat două jocuri în turul de campionat.

 

După meci, Ionuț a dat dovadă de maturitate, declarând:

"Nu sunt suparat pe domnul antrenor. A fost vina mea, fiindcă nu trebuia să intervin eu în conflictul iscat la pauză. Pot spune că sunt fericit, fiindcă echipa a câștigat chiar de ziua mea. Îmi doresc să joc și eu în etapele viitoare".

 

În sezonul trecut, Ionuț Ilie a evoluat în al treilea eșalon al fotbalului românesc fiind împrumutat la Minerul Mehedinți de către CSȘ Drobeta Turnu Severin. După terminarea împrumutului la gruparea minieră, juniorul severinean a fost împrumutat în vară de către CSȘ Dr. Tr. Severin celor de la FC Drobeta.

Articol scris de Mircea Oglindoiu

26 Apr. 2009, 17:02 Campionat
Pe aceeași temă