Robert Roszel: „Vreau să revin în Liga I cu Vâlcea!”

09 Apr. 2009, 12:27 Seria 2
Robert Roszel:

Una dintre achizițiile cele mai importante ale lui CSM Râmnicu Vâlcea din pauza de iarnă a fost Robert Roszel. Atacantul de 1,75 m si 74 de Kg, care a mai trecut printre altele la Olimpia Satu Mare, CFR Cluj, Gloria Bistrița a fost transferat de la UTA Arad.

 

Deși a jucat destul de puțin în acest retur, chinuit fiind încă de o accidentare mai veche, Roszel  a reușit să marcheze în etapa a 21-a în partida de acasă, victoria cu 4-1 împotriva Mureșului Deva.
Evoluțiile bune au alternat cu partidele în care nu a jucat deloc, datorită recidivei de la gleznă. Așa s-a întâmplat și în etapa urmatoare meciului cu Mureșul, când nu a putut fi folosit deloc pentru că nu a fost refacut complet  în deplasarea de la Câmpia Turzii.

 

Totuși, cel care este comparat cu Wayne Rooney, în principal datorită asemănării fizice, speră că toate ghinioanele s-au spart și că de acum soarele va străluci și pe strada lui: “ Sunt mulțumit la Vâlcea, atmosfera este bună, iar ultimele rezultate ne dau multă încredere. Echipa este unită, toți ne dorim victoria în fiecare meci”. 

 

Revenit în Liga a 2-a dupa un periplu de 4 ani pe la echipe de Primă Divizie, atacantul consideră că acum are o șansă bună să se reîntoarcă pe prima scenă fotbalistică a țării: “Locul din clasament și ultimele victorii ne-au dat încredere mare că o să promovăm. Avem meciuri acasă cu echipele cu care ne batem pentru primele locuri și sper să avem și noroc”, a spus atacantul sătmarean.

 

Etapa viitoare pe Roszel & Co. îi așteaptă o misiune foarte dificilă, deoarece joacă în deplasare cu “U” Cluj, echipă ajunsă surprinzător în zona nisipurilor mișcătoare, însă care se află pe o pantă ascendentă după egalul 1-1 reușit etapa trecută pe terenul fostului lider, Unirea Alba Iulia.
 

 

Articol scris de Gabriel MORARIU

 

09 Apr. 2009, 12:27 Seria 2
Pe aceeași temă