„Vădrariu este urmașul lui Rivaldo”

03 Feb. 2009, 13:52 Seria 2
„Vădrariu este urmașul lui Rivaldo

„Piciul”, alias Daniel Vădrariu este la 18 ani unul dintre cei mai talentați jucători din curtea Jiului, căruia Ioan Sdrobiș îi prevede un viitor la fel de strălucit ca lui Rivaldo

Fundașul stânga al echipei Jiul Petroșani, Daniel Vădrariu, are o poveste de viață emoționantă, iar persoana care cunoaște cel mai bine acest lucru este „părintele” lui de suflet Ioan Sdrobiș. „Pe Vădrariu l-am purtat după mine de la vârsta de 12 ani. Este un jucător de picior stâng cu calități rar întâlnite în fotbal. Are un dribling nativ. El este urmașul lui Rivaldo. Este un băiat modest provine dintr-o familie cu probleme. Bunicul este bolnav, mama plecată la muncă în Austria. Bunicii l-au crescut. I-am zis acum că e de datoria lui să se ridice și să iasă din sărăcie”, a spus Sdrobiș.

„Piciul”, cum îi spun colegii, s-a apucat de fotbal la vârsta de 6 ani și a jucat la echipele Gemina Reșița, SV Schwechat și  Juventus București. Este jucător de echipa națională și face parte din grupa de juniori 1990 antrenată Adrian Văsâi. „Dacă eu rămâneam la Jiul Vădrariu era acum în liga l, așa mai are puțin de așteptat. Simota trebuie să aibă grijă de el, să-i dea vitamine și să nu mai vină cu bodyguarzii să-i sperie pe copii”,a spus fostul manager al Jiului.

“Va ajunge sus”

Povestea tânărului jucător de la Jiul l-a emoționat și pe Ioan Sdrobiș. „Provine dintr-o familie greu încercată și de acum încolo el este sprijinul bunicilor și al mamei. Trebuie să fie atent la viitorul lui și să nu dea greș. El are nevoie de marea performanță pentru că are lucruri native și stă bine și la moral. Va ajunge sus ca toți jucătorii crescuți de mine”, a mai spus „Părintele”.

articol scris de Loredana Juglea

 

03 Feb. 2009, 13:52 Seria 2
Pe aceeași temă