„Nu aș vrea să dispară fotbalul din Botoșani!”

08 Dec. 2008, 17:07 Liga 2

FC Botoșani nu a pierdut toate șansele de a mai exista. Președintele Consiliului de Administrație al FC Botoșani luptă pentru fotbalul botoșănean. Acesta nu dorește să lase clubul pe mâna altcuiva, dar situația financiară grea nu-i dă de ales:


“Eu nu am cum să mă retrag mâine de la FC Botoșani. Eu sunt președintele firmei care finanțează clubul, iar firma nu mai are buget și pentru fotbal”
, a declarat Valeriu Iftime.

Dacă se va rezolva criza financiară, există multe șanse ca Iftime să finanțeze în continuare clubul. „Săptămâna care vine le voi achita fotbaliștilor prima rată contractuală rămânând ca restul de bani sa li-i dau până pe 15 ianuarie. Vreau să închei anul în regulă, să-mi plătesc toate datoriile. Dacă firma mea ar scoate bani ca și până acum, nu aș renunța la FC Botoșani, dar nu am siguranța că această criză mondială nu va aduce falimentarea clienților cu care eu lucrez. Eu sper să gasesc o soluție până în martie, acum deocamdată nu mai putem finanța FC Botoșaniul, dar nu aș vrea să dispară fotbalul din localitate”, a încheiat Iftime.

articol scris de Anca Oprea

08 Dec. 2008, 17:07 Liga 2
Pe aceeași temă