Șumudică, aproape de tragedie!

Liga2.ro 30 Aug. 2008, 23:05 Seria 2
Șumudică, aproape de tragedie!

Antrenorul echipei Progresul București, Marius Șumudică, a fost implicat într-un grav accident rutier pe drumul de întoarcere de la Piatra-Neamț, unde echipa sa a pierdut împotriva Ceahlăului (2-3).
Chiar la intrarea în Urziceni, un șofer aflat cu familia într-o Dacie Logan a efectuat o depășire periculoasă și a acroșat autoturismul Renault Megane primit de la club, pe care îl conducea Șumudică.

Încercând să evite impactul, fostul rapidist a tras brusc de volan, însă nu a putut ocoli mașina care venea de pe contra-sens, sfârșind în șanțul de lângă drum, după ce s-a rostogolit de două ori în aer. Din fericire, atât tehnicianul și directorul sportiv al Progresului, Neagu Constantin, care se afla cu el în mașină, cât și pasagerii din Logan au scăpat fără leziuni grave, ei fiind totuși transportați la Spitalul din Urziceni pentru un control mai amănunțit. Verificarea nu a dezvăluit nimic periculos și astfel cei doi și-au reluat drumul spre București, marcați fiind doar de o sperietură teribilă.

„Șoferul Daciei Logan s-a angajat într-o manevră periculoasă, acroșând mașina în care se afla Șumudică.” – Daniel Grosu, inspector Poliția din Urziceni

Articol scris de Sebastian Perju

Liga2.ro 30 Aug. 2008, 23:05 Seria 2
Tags:
Pe aceeași temă