Daniel Oprescu și-a făcut praf jucătorii după eșecul cu Focșani: ”Cei de la care aveam pretenţii au evoluat lamentabil. Execuţiile au fost penibile”

Andrei PASCU 19 Oct. 2024, 16:37 Liga 2
Daniel Oprescu și-a făcut praf jucătorii după eșecul cu Focșani: ”Cei de la care aveam pretenţii au evoluat lamentabil. Execuţiile au fost penibile”

CSM Slatina a întrerupt seria de trei meciuri la rând fără eșec în Liga 2. După ce a avut un parcurs cu trei meciuri la rând fără victorie în toate competițiile, trupa lui Daniel Oprescu ajunsese la trei dueluri în care nu a cedat și strânsese șapte puncte (două victorii și un egal).

Însă, sâmbătă, în partida din etapa a 10-a din Liga 2, CSM Slatina a pierdut, pe teren advers, contra celor de la CSM Focșani, scor 0-1. Din acest motiv, Daniel Oprescu nu a avut un discurs de menajare a jucătorilor săi, despre care a spus că au avut execuții penibile.

CSM Slatina a pierdut pe terenul Focșaniului, scor 0-1, în etapa 10 din Liga 2

Prima repriză a partidei de la Focșani a fost decisă în urma unui gol marcat în minutul 42, de la 11 metri. A transformat Robert Enache de la punctul cu var, după o lovitură de pedeapsă care a fost scoasă în urma unui henț comis de Matei.

În partea secundă, CSM Slatina a încercat să preseze, a fost echipa care a încercat, dar nu a reușit să marcheze și a cedat în duelul cu CSM Focșani, cu o echipă care își propune salvarea de la retrogradare și menținerea în Liga 2.

  • CSM Slatina, în partida cu CSM Focșani: P. Toroc – I. Mitran, Gherghe, Bărăitaru, C. Toma – Sil. Matei, Trașcu (D. Toma 77′) – C-tin. Radu (Leață 60′), Doman (cpt.)(Trică 60′), Golofca (Mihaiu 60′) – Kayondo (Țîră 83′). Rezerve neutilizate: S. Velcu – Riza, Dav. Savu, M. Cristea.

Daniel Oprescu și-a făcut praf jucătorii la finalul partidei

La interviuri, Daniel Oprescu a declarat că echipa sa a evoluat foarte slab, chiar dacă a recunoscut, în același timp, că a întâlnit o formație care își dorește să se salveze. A remarcat faptul că execuțiile jucătorilor au fost penibile și că se mulțumesc cu puțin, făcând probabil referire la faptul că Slatina a început bine sezonul, iar apoi a intervenit automulțumirea.

”Un meci foarte slab. Am pierdut multe dueluri, nu am avut luciditate pe faza de construcţie, iar execuţiile au fost de-a dreptul penibile. Concluzia este că am jucat foarte slab, jucători de la care aveam pretenţii au avut o evoluţie lamentabilă.

Nu progresăm la capitolul mentalitate, ne mulţumim cu puţin. Dacă li se pare că au realizat ceva, nu am realizat nimic! Astăzi, nu a fost nicio diferenţă între noi şi o echipă care este la retrogradare, şi aici nu mă refer neapărat la CSM Focşani”, a declarat Daniel Oprescu imediat după joc, conform News Flux.

Urmează altă partidă cu o nou-promovată

În acest moment, CSM Slatina se află pe locul 5 în Liga 2, cu 18 puncte, la șapte puncte de liderul FK Miercurea Ciuc, care încă nu a evoluat în runda a 10-a. Pe locul 4 se află Metaloglobus, cu 19 puncte, iar pe 2 se clasează Steaua, cu 20 de puncte. În același timp, oltenii au un punct peste locul 6, ACSM Ceahlăul.

În etapa a 11-a, CSM Slatina va evolua pe terenul propriu, contra altei nou-promovate, FC Bihor Oradea.

Foto: CSM Slatina și News Flux

Andrei PASCU 19 Oct. 2024, 16:37 Liga 2
Pe aceeași temă