A doua victorie la rând în Liga 2 și încrederea crește la CFC Argeș. Bogdan Andone, discurs laudativ după succesul la limită cu Chindia

Andrei PASCU 19 Oct. 2024, 15:19 Liga 2
A doua victorie la rând în Liga 2 și încrederea crește la CFC Argeș. Bogdan Andone, discurs laudativ după succesul la limită cu Chindia

Campionii FC Argeș abia l-a numit pe Bogdan Andone antrenor principal, acesta adunând trei meciuri pe banca tehnică, dar se pare că echipa începe să prindă încredere. Piteștenii au reușit a doua victorie la rând în Liga 2!

După victoria cu Metaloglobus din runda trecută, acum CFC Argeș a trecut, în etapa a 10-a, de Chindia Târgoviște, scor 2-1! În mandatul lui Bogdan Andone, Campionii FC Argeș a mai disputat un meci pe lângă cele amintite, cu Corvinul Hunedoara, scor 0-1.

CFC Argeș, nouă victorie în Liga 2, 2-1 cu Chindia Târgoviște

Antrenorul Argeșului și-a dorit trei puncte care să îi urce echipa în clasament la finalul rundei, recunoscând că a apucat să cunoască, într-o oarecare măsură, restul jucătorilor cu care nu a mai lucrat. Fotbaliștii i-au răsplătit încrederea cu un succes, partida cu Chindia Târgoviște având loc vineri, 18 octombrie.

A deschis repede scorul echipa gazdă, prin Vlăduț Morar, în minutul 10, iar scorul s-a menținut chiar până la pauză. Apoi, la exact 10 minute de la începerea părții secunde, Chindia Târgoviște a revenit pe tabelă prin Răzvan Tache.

Imediat a reacționat CFC Argeș, care a revenit în avantaj pe tabelă la două minute de la reușita adversarilor, prin Mihai Roman. S-a terminat 2-1 pentru piteșteni, iar Bogdan Andone a fost foarte mulțumit nu doar de succes, ci și de evoluția jucătorilor săi, pe care i-a lăudat.

  • CFC Argeș, în partida cu Chindia Târgoviște: Straton – Tofan (cpt.), M. Tudose, Ghiocel (G. Garutti 17′), Briceag – Rădescu (Esteban Orozco 75′), Seto, Vl. Morar (Doukoure 46′) – Gab. Gheorghe (Y. Pîrvu 75′), Mih. Roman (Gronner 85′), Rob. Moldoveanu.
    Rezerve neutilizate: Oncescu – P. Petrescu, Borța, Buhăcianu.

Referitor la Vlăduț Morar, care a revenit recent după o accidentare, Andone a declarat că a făcut un pariu cu atacantul, iar jucătorul său l-a câștigat.

Vreau să felicit jucătorii, au avut atitudine, una extraordinară, pentru modul în care au reacționat după ce am fost egalați, au marcat la câteva minute după. Asta denotă determinare, dorință de victorie și sunt mulțumit pentru felul în care s-au prezentat jucătorii.

E o victorie importantă, prima în acest sezon când reușim să legăm victoriile. Ca joc, am întâlnit o echipă periculoasă, care are jucători periculoși în față. Dar, cred că am gestionat bine momentele jocului și a fost o victorie importantă.

Antrenăm diferite moduri când mingea e în zona laterală, mă bucur că am marcat cu lovituri de cap, avem jucători cu această calitate, și centrările sunt de calitate, dar ca un minus aș scoate în evidență situațiile din prima repriză ratate. Dacă marcam pentru 2-0, altfel arăta jocul.

(N.r. – Despre Vlăduț Morar) Am făcut cu el un pariu, mă bucur că l-a câștigat. Mă bucur pentru toți băieții, toți au avut o evoluție foarte bună, au avut spirit, dar vreau să le mulțumesc și suporterilor. Au fost alături de noi, ne-au susținut, ne-au dat putere pe finalul jocului și am dus lupta până la final.

Încercăm să antrenăm tot ce e nevoie și necesar în fotbalul de azi, agresivitate, intensitate, mă bucur că am reacționat imediat după golul lor și băieții înțeleg ușor-ușor ceea ce îmi doresc. Trebuie să fim agresivi, să punem presiune și mă bucur că munca dă roade (…)”, a declarat Bogdan Andone la conferința de presă de la finalul partidei ce la Mioveni.

CFC Argeș, la mijlocul clasamentului Ligii 2

În urma victoriei cu Chindia, Campionii FC Argeș a ajuns la 15 puncte acumulate în 10 meciuri și se află la mijlocul clasamentului Ligii 2, la egalitate cu FC Voluntari, dar care nu a evoluat până acum în runda a 10-a. Ilfovenii au și un golaveraj mai bun, +4, față de +2 cât are CFC Argeș.

În runda a 11-a din Liga 2, elevii lui Bogdan Andone vor da piept cu CSC Șelimbăr, în deplasare.

Reacția lui Bogdan Andone după CFC Argeș – Chindia, scor 2-1:

Foto și video: CFC Argeș

Andrei PASCU 19 Oct. 2024, 15:19 Liga 2
Pe aceeași temă