FC Bihor vrea să răpună liderul imbatabil FK Miercurea Ciuc. Orădenii au prins curaj după ultimele etape din Liga 2, iar Gustavo Aragolaza a transmis un mesaj clar

Andrei PASCU 17 Oct. 2024, 18:56 Liga 2
FC Bihor vrea să răpună liderul imbatabil FK Miercurea Ciuc. Orădenii au prins curaj după ultimele etape din Liga 2, iar Gustavo Aragolaza a transmis un mesaj clar

Promovată în Liga 2 vara trecută, FC Bihor Oradea este în căutare de puncte pentru a urca pe cât posibil de mult în clasament, obiectivul final fiind salvarea de la retrogradare.

La conferința de presă premergătoare partidei din etapa a 10-a din Liga 2, de duminică, contra FK Miercurea Ciuc, de acasă, Gustavo Aragolaza a vorbit despre rezultatele și jocurile echipei de până acum, afirmând că atmosfera în cadrul vestiarului este una bună.

FC Bihor vrea al treilea rezultat pozitiv la rând în Liga 2, cu FK Miercurea Ciuc

Aragolaza speră ca succesul și remiza din ultimele două runde, 3-0 cu CSM Focșani și 1-1 cu FCU Craiova, să dea un plus de moral, iar echipa sa să mai bifeze o victorie, contra principalei candidate la promovarea în SuperLiga României din Liga 2, contra primei clasate FK Miercurea Ciuc, cu opt victorii și o remiză în campionat.

Gustavo Aragolaza speră ca echipa lui să continue evoluțiile din ultimele două etape de campionat și să facă o surpriză mare, să învingă gruparea pregătită de Robert Ilyeș. Antrenorul este convins că un succes contra FK Miercurea Ciuc ar aduce o atmosferă și mai bună în rândul vestiarului, că ar da încredere pentru meciurile următoare din campionat.

  • FC Bihor Oradea a disputat un amical cu Universitatea Cluj în pauza competițională. A pierdut cu 2-3.

FC Bihor Oradea se află într-un moment bun. Succesul cu CSM Focșani din etapa a 8-a a venit într-un moment foarte greu pentru ea, pentru că anterior bifase patru eșecuri la rând, trei în Liga 2 (2-3 cu ACSM Reșița, 0-1 cu CSC Dumbrăvița și 0-1 cu Steaua) și unul în Cupa României (1-3 cu ACSM Reșița).

Apoi, în runda trecută, orădenii au remizat cu FCU Craiova, pe teren propriu, scor 1-1.

Ne așteaptă o partidă importantă, cum sunt toate pe care le jucăm. Cu siguranță este motivant să joci în compania echipei de pe primul loc, care încă nu a pierdut. Sper să fim noi cei care vom întrerupem această serie pozitivă.

Am pregătit echipa în cel mai bun mod și ne dorim să câștigăm și să aducem bucurie pentru toți suporterii noștri. Miercurea Ciuc este o echipă bună, dar vom juca cu determinare de la egal la egal, având respect pentru că sunt pe primul loc. Au jucători buni și vom pregăti meciul și în funcție de particularitățile adversarului”, a declarat antrenorul Bihorului la conferința de presă.

FC Bihor speră la o surpriză majoră, să învingă FK Miercurea Ciuc

Juniorul Andrei Moga a prefațat și el partida cu FK Miercurea Ciuc. El a remarcat la rândul său faptul că echipa ciucană poate fi răpusă, dar FC Bihor Oradea trebuie să facă un meci perfect!

Nu va fi un meci ușor, dar vom fi pregătiți și montați să provocăm prima înfrângere liderului.

Este o onoare să joc pentru clubul la care am crescut, în orașul meu, și sunt mândru că am purtat și banderola de căpitan, purtată înainte de jucători importanți precum Hora sau Filip, cărora le mulțumesc că m-au luat sub aripa lor”, a spus Moga.

FC Bihor, victorie și remiză în ultimele etape de Liga 2

FC Bihor are trei victorii în Liga 2, 1-0 cu Campionii FC Argeș, 2-1 cu Metalul Buzău și 3-0 cu CSM Focșani, dar anterior acestei ultime victorii a bifat trei eșecuri la rând, 2-3 cu ACS Reșița, 0-1 cu CSC Dumbrăvița și 0-1 cu Steaua.

Orădenii sunt pe locul 14 în Liga 2, din 21 de echipe rămase după falimentului Viitorului Pandurii, cu 11 puncte, iar FK Miercurea Ciuc este pe locul 1, cu 25 de puncte.

Conferința de presă organizată de FC Bihor înaintea partidei cu FK Miercurea Ciuc:

Foto și video: FC Bihor Oradea

Andrei PASCU 17 Oct. 2024, 18:56 Liga 2
Pe aceeași temă