Corvinul, motivată de Mihai Leu înainte de meciul tur cu Paksi FC din Europa League. Campionul le-a vorbit jucătorilor lui Florin Maxim: ”Și ei pot fi un exemplu pentru întreg fotbalul european”

Marius ANGHEL 09 Jul. 2024, 13:53 Liga 2

Înainte de deplasarea în Ungaria pentru primul meci din dubla întâlnire cu Paksi FC, contând pentru primul tur preliminar al Europa League, Corvinul a avut parte de o vizită-surpriză.

Luni, 8 iulie, la stadionul ”Mickael Klein” a ajuns Mihai Leu, campion mondial la box profesionist, de trei ori campion național la viteză în coastă și o dată campion absolut la raliuri.

Nu a venit singur, ci cu mașina cu care concurează la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă.

Mihai Leu, întâlnire cu fotbaliștii Corvinului înainte de meciul tur cu Paksi FC

După ce în weekend a concurat la etapa de viteză în coastă de la Reșița, la numai o săptămână și jumătate după ce a fost externat din spital, unde a stat aproape trei luni, și a terminat pe locul 5 din cei 50 de participanți, Mihai Leu (55 de ani) le-a făcut o surpriză celor de la Corvinul.

A mers cu noua sa mașină, un model Audi R8 GT3 LMS, unic în motorsportul din țara noastră, pe pista stadionului din Hunedoara și apoi le-a vorbit jucătorilor lui Florin Maxim înainte de întâlnirea acestora cu Paksi FC, în manșa tur a turului 1 din Europa League.

Motivul întâlnirii a avut ca scop motivarea jucătorilor Corvinului înainte de jocurile din cupele europene.

”Pentru sportul hunedorean urmează un moment istoric. Corvinul va juca joi primul meci în Liga Europa după ce a reușit o performanță istorică, să câștige Cupa României. A fost o mare bucurie să îi întâlnesc pe Florin Maxim și pe elevii săi la unul dintre ultimele antrenamente înaintea dublei manșe cu Paks. Le-am transmis câteva cuvinte de încurajare și voi fi alături de ei trup și suflet în această aventură remarcabilă. Așa cum eu am reușit să devin campion mondial la box profesionist reprezentând Hunedoara, deși nu îmi dădea nimeni șanse mari de reușită, și ei pot fi un exemplu pentru întreg fotbalul european. Sunt convins că vor da totul în teren și vor face o surpriză plăcută, să arate cât de frumoasă este această echipă nebună din Hunedoara. Tot orașul este alături de voi! Hai Corvinul!”, a scris Leu, pe Instagram, după întâlnirea cu cei de la Corvinul.

”De la campion, la campioni!
Corviniştii au avut parte, astăzi, de o vizită-surpriză înainte de antrenament! Super-campionul Mihai Leu le-a vorbit băieţilor înainte de meciul din primul tur preliminar al UEFA Europa League despre încredere, voinţă, ambiţie, perseverenţă şi luptă, dar şi despre alte ingrediente de care e nevoie pentru a te auto-depăşi în momente importante!
Primul campion mondial al României la box profesionist, de trei ori campion național la viteză în coastă și o dată campion absolut la raliuri, Mihai Leu le-a prezentat “corbilor albaştri” şi maşina cu care concurează, în acest an la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, ajungând cu ea chiar pe pista stadionului!
Mulţumim, Mihai, pentru sfaturi şi vizită! Sănătate maximă şi multă baftă în competiţii!
Hai, Corvinu’!”, a transmis și Corvinul.

Corvinul joacă joi, în Ungaria, cu Paksi FC, în Turul 1 din Europa League

Corvinul, echipă din Liga 2 câștigătoare în 2024 a Cupei României, a întâlnit joia trecută, 4 iulie, la București, pe stadionul Steaua, campioana României, FCSB, în Supercupă, și a pierdut cu scorul de 0-3.

Echipa hunedoreană va reprezenta România în Europa League în acest sezon, datorită câștigării Cupei României, iar în Turul 1. întâlnește echipa Paksi FC, câștigătoarea Cupei din Ungaria și clasată pe locul 2 în prima ligă din țara vecină. Manșa tur are loc joi, 11 iulie, de la ora 20:00, la Paks, iar returul are loc peste o săptămână, la Sibiu.

Corvinul are asigurate cel puțin patru meciuri în cupele europene, în situația în care nu va reuși cel puțin o calificare. Dacă trece de Paksi FC, va continua în Europa League, în Turul 2, unde va întâlni echipa HNK Rijeka, vicecampioana Croației și finalista Cupei. Dacă va fi eliminată din Europa League de către Paksi FC, atunci Corvinul merge în Turul 2 al Conference League, unde va întâlni AEK Larnaca FC, vicecampioana Ciprului.

Corvinul, informații despre deplasarea la Paks

Marți, Corvinul a oferit informații pentru suporterii care vor susține echipa în Ungaria. Deși inițial clubul hunedorean trebuia să primească 700 de bilete la meci, numărul acestora a fost redus la 300, după ce jandarmeria din ţara vecină a impus această schimbare, din motive de siguranţă”.

”Detalii deplasare Paks, pentru partida din turul I al UEFA Europa League!
Plecarea autocarelor, în cadru organizat, spre Ungaria va avea loc în ziua meciului, respectiv, 𝗷𝗼𝗶, 𝟭𝟭 𝗶𝘂𝗹𝗶𝗲, 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗼𝗿𝗮 𝟬𝟳:𝟬𝟬, 𝗱𝗶𝗻 𝗽𝗮𝗿𝗰𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗱𝗶𝗻 𝘀𝗽𝗮𝘁𝗲𝗹𝗲 𝗧𝗿𝗶𝗯𝘂𝗻𝗲𝗶 𝗮 𝗱𝗼𝘂𝗮 𝗮 𝗮𝗿𝗲𝗻𝗲𝗶 „𝗠𝗶𝗰𝗵𝗮𝗲𝗹 𝗞𝗹𝗲𝗶𝗻” (în apropierea hypermarket-ului Kaufland).
Recomandăm persoanelor care s-au înscris, în prealabil, pe liste, să aibă asupra lor 𝘁𝗶𝗰𝗵𝗲𝘁𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗶𝗻𝘁𝗿𝗮𝗿𝗲 𝗹𝗮 𝗺𝗲𝗰𝗶, precum şi 𝗮𝗰𝘁𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗶𝗱𝗲𝗻𝘁𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲, necesar la controlul vamal.
În plus, fiecare persoană este rugată să se îndrepte spre autocarul care i-a fost indicat telefonic, în momentul rezervării – mijloacele de transport putând fi identificate după un număr vizibil la uşa de acces din faţă a acestuia.
De asemenea, vă aducem la cunoştinţă câteva reguli de respectat pe timpul călătoriei:
• să folosească dotările mijlocului de transport astfel încât să prevină distrugerile ori deteriorarea acestora.
• să păstreze asupra lor documentele necesare legitimării.
• să păstreze obiectele de valoare, banii şi actele asupra lor şi nu în bagajele transportate în cala autocarelor.
• să respecte durata stabilită pentru pauzele de pe parcursul călătoriei.
• pasagerilor le este interzis să călătorească în stare de ebrietate, să consume băuturi alcoolice ori să fumeze în mijlocul de transport.
𝗛𝗮𝗶, 𝗖𝗼𝗿𝘃𝗶𝗻𝘂’!”, este mesajul Corvinului, care și-a asumat ducerea gratuită a 150 de suporteri români în Ungaria.

Foto: Corvinul Hunedoara 

Marius ANGHEL 09 Jul. 2024, 13:53 Liga 2
Pe aceeași temă