AFC Câmpulung Muscel va disputa șase amicale în perioada de pregătire. Patru dintre adversare sunt din Liga 2, iar o echipă este necunoscută

Andrei PASCU 21 Jun. 2024, 15:14 Liga 2
AFC Câmpulung Muscel va disputa șase amicale în perioada de pregătire. Patru dintre adversare sunt din Liga 2, iar o echipă este necunoscută

Promovată în această vară în Liga 2, AFC Câmpulung Muscel a stabilit data reunirii, dar și cum va arăta echipa, în principiu, în sezonul următor, în care va juca în divizia secundă.

Nou-promovata din Liga 3 are o vacanță mai lungă după realizarea obiectivului, chiar dacă primele echipe din liga a doua au dat startul pregătirilor în aceste zile.

Recent, formația pregătită de Costin Lazăr a anunțat o parte din meciurile amicale pe care le va disputa până la startul întrecerii de Liga 2.

AFC Câmpulung Muscel, șase amicale în perioada de pregătire

Prima ședință de pregătire va avea loc la 24 iunie și se va merge, în mare măsură, pe mâna jucătorilor care au promovat în Liga 2. De asemenea, se va continua colaborarea cu antrenorul Costin Lazăr, iar recent AFC Muscelul Câmpulung știe și pe cine va întâlni în partidele test.

Șase amicale va disputa trupa lui Lăzăr, iar până în acest moment se știu cinci dintre adversare. Astfel, prima partidă va avea loc pe 29 iunie, contra Campionii FC Argeș, iar apoi le va mai întâlni pe CS Afumați, CS Mioveni, ASC Olimpic Zărnești și CSM Slatina.

Programul echipei în această pauză competițională până la reluarea campionatului și debutul nostru la Liga 2 este următorul:

29.06 – FC Arges 1953
06.07 – adversarul nedesemnat
13.07 – CS Afumati
17.07 – CS Mioveni
20.07 – ASC Olimpic Zărnești
24.07 – CSM Slatina
Orele de disputare și stadioanele vor fi anunțate în apropierea meciurilor.

Hai Muscelul !”, a transmis nou-promovata pe Facebook.

Atanas Trică, dorit de AFC Câmpulung Muscel

De ceva timp, nou-promovata a precizat că, în linii mari, lotul de jucători va rămâne același ca sezonul trecut, iar fotbaliștii care au dus echipa în divizia secundă vor continua pentru campionatul 2024/ 2025. Prima întâlnire după vacanță a fost programată pentru 24 iunie.

Vor veni câțiva jucători, dar până acum nu a fost făcut vreun anunț oficial în această privință. Unul dintre cei doriți este Atanas Trică, jucător care recent s-a despărțit de Universitatea Craiova și care sezonul trecut a fost împrumutat de olteni în Liga 2, la CS Tunari.

Foto: AFC Câmpulung Muscel

Andrei PASCU 21 Jun. 2024, 15:14 Liga 2
Pe aceeași temă