AFC Câmpulung Muscel se reunește curând și Costin Lazăr începe să facă lista cu achiziții. Costin Ghiță: ”Urmează câteva noutăți”

Andrei PASCU 18 Jun. 2024, 15:26 Liga 2
AFC Câmpulung Muscel se reunește curând și Costin Lazăr începe să facă lista cu achiziții. Costin Ghiță: ”Urmează câteva noutăți”

AFC Câmpulung Muscel a stabilit data reunirii, dar și cum va arăta echipa, în principiu, în sezonul următor, în care va juca în Liga 2. Nou-promovata din Liga 3 are o vacanță mai lungă după realizarea obiectivului, chiar dacă primele echipe din divizia secundă au dat startul pregătirilor în aceste zile.

Clubul din Câmpulung Muscel a transmis că primul antrenament va avea loc la 24 iunie și că va merge, în mare măsură, pe mâna jucătorilor care au promovat în Liga 2. De asemenea, se va continua colaborarea cu antrenorul Costin Lazăr.

AFC Câmpulung Muscel se reunește într-o săptămână

Președintele Costin Ghiță a transmis primele detalii despre ce urmează la AFC Câmpulung Muscel, care sunt planurile, pentru că principalul obiectiv va fi salvarea de la retrogradarea, menținerea în Liga 2. Până la urmă, a fost o performanță istorică pentru AFC Câmpulung Muscel, după cum a punctat Costin Ghiță, promovarea din Liga 3.

Nou-promovata a precizat că, în linii mari, lotul de jucători va rămâne același ca sezonul trecut, iar fotbaliștii care au dus echipa în divizia secundă vor continua pentru campionatul 2024/ 2025. Prima întâlnire după vacanță a fost programată pentru 24 iunie.

Acum, băieții sunt în vacanță, ne reunim pe data de 24 iunie, iar după reunire o să vedem ce jucători aducem, o să creionăm deja începând de astăzi, împreună cu întreaga conducere, strategia pentru anul care urmează.

În principiu va rămâne același nucleu de jucători, dar o să vedem cine pleacă. În principiu o să rămână jucătorii care au promovat această echipă în liga secundă, nucleul de bază, dar sunt jucători care își termină contractele cu noi și de aceea trebuie să ne punem la masă să discutăm.

Mai sunt câțiva jucători care au fost împrumutați de la diferite cluburi și trebuie să vedem în ce condiții pot să rămână la noi, dar pot să vă spun că o să urmeze și câteva transferuri la clubul nostru, pentru că acum vorbim de un cu totul alt nivel față de cel din Liga a 3-a.

Vom continua cu aceeași bancă tehnică care a reușit promovarea, condusă de antrenorul principal Costin Lazăr”, a spus președintele nou-promovate, conform Jurnalul de Argeș.

  • Foto: Costin Ghiță (în stânga), alături de antrenorul Costin Lazăr.

În mare măsură, jucătorii care au promovat AFC Câmpulung Muscel în Liga 2 rămân

AFC Câmpulung Muscel a promovat în Liga 2, după ce s-a impus în finala barajului cu SCM Râmnicu Vâlcea. Formația lui Costin Lazăr e pregătită acum să ia startul în divizia secundă, unde are obiectiv realist, salvarea de la retrogradare.

De acum urmează să se facă o strategie pentru mutările care vor apărea la nivelul lotului de jucători, pentru ca țelul să fie atins și Costin Lazăr să poată bifa performanța, menținerea în Liga 2.

Foto: AFC Câmpulung Muscel

Andrei PASCU 18 Jun. 2024, 15:26 Liga 2
Pe aceeași temă