Amical ca pe maidan pentru Poli Timișoara, cu o formație din Liga 5 Timiș. Bogdan Andone a folosit trei echipe diferite

Anda DELIU 26 Jun. 2022, 18:50 Liga 2

La două zile după reunire, Poli Timișoara a disputat, cumva atipic, primul amical din această vară, pe arena Știința. Alb-violeții conduși din nou de Bogdan Andone s-au impus la un scor de maidan, 16-0, cu Obilici Sânmartinu Sârbesc, formație care vara aceasta a promovat din Liga 6 în Liga 5 Timiș.

Alb-violeții au zburdat în primul amical, cu trei reprize

De la Poli nu au jucat Ignea, Zaluschi și Vukoje, din motive medicale.

După prima repriză, scorul a fost 4-0, după golurile marcate de Daniel Benzar, revenit la echipă după dispariția salutară a celor care au ”bifat” cu brio retrogradarea sportivă (Florin Iacob, Nicolae Croitoru), Nicolae Sofran, Daniel Olariu și Cosmin Bîrnoi.

În repriza a doua, Alexandru Gașpar, Ralf Kuhn și Balsa Rogosic au marcat fiecare câte două goluri, Carlo Danciu și Ervin Bakoș, câte un gol.

S-a jucat și a treia repriză, fără a se depăși 90 de minute per total, iar Raul Țurcaș a marcat patru goluri. La Obilici au jucat foșți poliști, precum Titi Varga și Tiberiu Popovici.

Bogdan Andone a folosit trei echipe diferite

Poli Timișoara a jucat cu trei echipe diferite, în fiecare repriză:
Murariu – Sofran, Bocșan, Huminic, Taub, Gologan, Benzar, Milea, Pană, Bîrnoi, D. Olariu (Repriza I)
Isvoranu – Amariei, I. Teodorescu, Bîrlovean, Pamfile, Bakoș, Gașpar, Danciu, Kuhn, Rogosic, Grancea (R II)
Cuzmanovici (Urdeş) – Butar, N. Popovici, M. Mircea, Oanea, Spulber, Boariu, Pureca, P. Paleacu, Erceanu, R. Țurcaș (R III)

Obilici Sânmartinu Sîrbesc: Fl. Muntean – Radovancovici, Al. Rus, Maranescu, Hâș, Blenche, Popoviciu, Titi Varga, Gyorfi, R. Anghel, Tataric.
Au mai intrat: Teglas – Romaneț, Ielchici, Ciobotariu, Lucas şi Dobrovolski

Multe amicale pentru Poli Timișoara în primele săptămâni de pregătire

Bogdan Andone a programat două amicale și săptămâna viitoare, semn că dorește să recupereze că Poli s-a reunit mai târziu, la fel ca în fiecare an.

”Un antrenament să vedem puţin şi copiii din academie, să vedem toţi jucătorii care s-au antrenat în aceste zile cu echipa. Un test util, pentru că mi-am făcut aşa, în mare, o idee şi a fost important şi pentru jucătorii tineri, pentru jucătorii din academia noastră, să simtă puţin atmosfera la echipa mare. Iar de luni să începem o nouă etapă, nouă săptămână cu două meciuri amicable Sunt jucători pe care-i cunosc, pe care i-am văzut şi în sezonul trecut la meciuri. Cu Silviu Pană am şi lucrat sunt jucători care o să ne aducă probabil un plus de calitate, un plus de valoare echipe, jucători care o să ajute Poli şi echipa să ajungă unde ne dorim cu toţii”, a declarat Andone.

Obilici a venit din vacanță pentru amicalul cu Poli

Formația din Sânmartinu Sârbesc a venit din vacanță la acest amical, deoarece Liga 6 este încheiată în Timiș.

”Mă ocup de echipa aceasta de aproape un an de zile. Am luat-o de la zero, n-am ştiut pe nimeni, încet-încet i-am pus pe băieţi în teren. Azi mulţi au fost plecaţi în vacanţă. Am încercat să improvizez. Una peste alta, a fost o mişcare bună. Noi obiectivul ni l-am atins de anul trecut, promovarea în Liga 5. Şi aici vrem să ne menţinem cât putem şi încet-încet, să ne batem şi pentru Liga 4. Chiar cu Titi Varga am vorbit, a spus că vrea să rămână, a spus că de la noi pune ghetele-n cui. De la noi vrea să se retragă, şi el, şi Bero (n.r. Tiberiu Popoviciu) şi Flavius Muntean, mai e şi Adi Ilie, care a jucat la Poli şi a lipsit azi. Un an vrem să ne menținem la Liga 5, să încercăm să-i punem în teren, și într-un an să atacăm și promovarea”, a declarat antrenorul Bogdan Todoran.

Poli dorește să mai joace miercuri după-amiaza cu echipa din Jimbolia, Unirea, care a promovat weekendul acesta în Liga 4.

Foto: Politehnica Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/trei-din-trei-infrangeri-romania-u19-a-pierdut-si-meciul-cu-slovacia-si-paraseste-euro-selectionata-lui-vasai-cu-un-primul-11-cu-sase-jucatori-care-in-sezonul-trecut-au-evoluat-i-19235671

https://liga2.prosport.ro/seria-1/isi-pensioneaza-vedetele-si-se-intareste-din-liga-3-a-doua-achizitie-a-politehnicii-timisoara-pentru-noul-sezon-vine-de-la-cs-tunari-19235666

https://liga2.prosport.ro/seria-1/noul-director-sportiv-al-politehnicii-timisoara-ioan-mera-recunoaste-ca-a-fost-fortat-sa-se-retraga-din-postura-de-fotbalist-eu-cred-ca-mai-puteam-sa-joc-dar-mie-nu-mi-place-sa-dau-limbi-19235654

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reunire-fara-mari-schimbari-in-lot-si-staff-incomplet-la-poli-timisoara-silviu-pana-a-semnat-cu-timisorenii-dupa-ce-a-fost-dat-afara-de-la-petrolul-a-revenit-si-daniel-benzar-din-vacanta-19235583

Anda DELIU 26 Jun. 2022, 18:50 Liga 2
Pe aceeași temă