Daniel Benzar a plecat în Statele Unite, după iubita sa, deși e sub contract cu Poli Timișoara! Ce spune conducerea clubului despre situația incredibilă a jucătorului

Autor: Anda DELIU Publicat: 12 Nov. 2021, 17:36 Liga 2

Situație rar întâlnită chiar și imprevizibilul fotbal românesc. Daniel Benzar s-a urcat în avion cu destinația SUA, deși nu a reziliat contractul cu Poli Timișoara! Talentatul jucător cu profil ofensiv nu s-a mai prezentat la antrenamente de peste două săptămâni, supărat că Nicolae Croitoru nu l-a inclus în lot pentru jocul de Cupa României cu Rapid (scor 2-0) și, iată, s-a făcut mai mult decât nevăzut din Timișoara, până peste Oceanul Atlantic.

Daniel Benzar a plecat de la Poli, puțin peste ocean, în SUA

Directorul sportiv al Politehnicii, Călin Rosenblum, ne-a transmis că Daniel Benzar a plecat în SUA, fără să îi mai răspundă la telefon.

”Benzar a plecat în State. Am înțeles că este cu prietena lui acolo. El nu a mai venit la antrenamente, deși nu a existat niciun conflict cu antrenorul, doar nu a făcut parte din lot la meciul cu Rapid. Noi am dorit să rezolvăm cu el, să fie bine și pentru noi și pentru el. Sub nicio formă nu ne-am dorit să reziliem. Dar nu a mai venit la antrenamente. Am încercat să-l sun, avea telefonul închis. Am vorbit o singură dată doar cu Romario, fratele lui. Am înțeles că se întoarce în decembrie, am văzut că-și pune poze din State”, a declarat, pentru Liga2.ro, Călin Rosenblum.

Daniel Benzar a evoluat în zece meciuri de Liga 2 pentru Poli Timișoara. S-a supărat și a plecat în SUA, după iubita sa! Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

A semnat cu Poli în vară, după un sezon slab la Rapid

Daniel Benzar a semnat vara aceasta cu Poli Timișoara. În ultimul sezon, nu a avut parte de momente prea grozave la Rapid, unde nu a prins multe meciuri în Liga 2. Pentru giuleșteni a evoluat în nouă partide, doar 229 de minute.

Produs la LPS Banatul, Daniel Benzar, care la 30 decembrie împlinește 24 de ani, s-a remarcat de tânăr la FCSB. A mai evoluat pentru Academica Clinceni, FC Voluntari, Dunărea Călărași și la Rapid. La Poli, Benzar junior a jucat 706 minute, în zece partide și a marcat 3 goluri în campionat, cu Dunărea Călărași (3-1), FC Buzău (1-1) și Ripensia (1-3). În plus, evoluase și în jocul din Faza a IV-a a Cupei României cu Șoimii Lipova (2-1), în care a înscris golul de 1-0.

Autor: Anda DELIU Publicat: 12 Nov. 2021, 17:36 Liga 2
Pe aceeași temă