Poli Timișoara încheie play-out-ul la Iași, însă nu și sezonul. Nicolae Croitoru: ”E ultimul joc înaintea barajului care trebuie să ne găsească la capacitate maximă”

Anda DELIU 05 May. 2022, 13:02 Liga 2
Poli Timișoara încheie play-out-ul la Iași, însă nu și sezonul. Nicolae Croitoru: ”E ultimul joc înaintea barajului care trebuie să ne găsească la capacitate maximă”

Poli Timișoara va juca ultimul meci din play-out-ul Ligii 2 la ”surata” Poli din Iași, sâmbătă, de la ora 12:45.

Alb-violeții au probleme de lot, dar antrenorul Nicolae Croitoru spune că jocul trebuie abordat cu încredere, fiind chiar ultimul test oficial înainte de barajul de menținere în eșalonul secund contra celor de la FC Brașov. Trupa timișoreană nu mai poate evita locul 5 în Grupa A a play-out-ului.

Ultimul ”antrenament” înainte de barajul de menținere în Liga 2

Pentru acest joc de la Iași, căpitanul Ioan Mera va fi suspendat, iar Adrian Zaluschi, Daniel Olariu, Nicolae Sofran și Claudiu Pamfile sunt accidentați.

”Este un joc între două echipe cu stări de spirit diferite. Iașiul e la ultima partidă pe teren propriu, sunt liniștiți, pentru că din punct de vedere al clasamentului nu se mai poate întâmpla nimic. Pe de altă parte, noi, care avem ultimul joc înaintea barajului, finalei campionatului, una nedorită ce-i drept, însă, o finală care trebuie să ne găsească la capacitate maximă”, spune Croitoru.

Pentru jocul din Copou, nici Cristian Scutaru, al doilea căpitan al echipei, nu a fost inclus în lot. Motivul? Din informațiile Liga2.ro, fundașul a avut unei discuții contradictorii cu antrenorul Nicolae Croitoru.

Nicolae Croitoru se simte ghinionist, dar nu se gândește să ceară ajutorul Sfintei Parascheva

Pentru că antrenorul s-a tot plâns de ghinion, iar la Iași mulți români se roagă la racla Sfintei Parascheva, reporterul Liga2.ro l-a întrebat pe Nicolae Croitoru dacă se gândește să apeleze la ajutor divin, așa cum, de multe ori, se obișnuiește în fotbalul românesc și nu numai.

”N-am ajuns până acum la Mitropolie. Cred că trebuie să ne pregătim foarte bine și trebuie să fim pozitivi. Cred că trebuie să abordăm cu încredere și atenție ultimele jocuri. De aici vin rezultatele. Oricât ne-am ruga, nu știu dacă ne poate ajuta. Putem spune că în ultima etapă am avut și ghinion. Ne-am creat destul de multe ocazii, nu am reuşit să înscriem, au fost şi cele două penalty-uri ratate (n.r. – în 1-1 cu Metaloglobus). L-aş mai adăuga şi pe cel de la Brăila, însă sunt convins că vom trece şi peste acest aspect. De aceea spuneam săptămâna trecută că avem nevoie de un joc bun (n.r. – contra Metaloglobusului), care să ne dea încredere. Aveam nevoie şi de o victorie care să ne dea încredere. N-am reuşit să obţinem victoria, eu cred că jocul, de data asta, a fost unul bun, cel puţin prima repriză, şi sunt convins că dacă vom continua la fel, vor apărea şi realizările!”, a comentat Croitoru despre acest aspect.

Iamandache vrea un rezultat pozitiv la Iași

Mijlocașul Alexandru Iamandache spune și el că meciul cu Poli Iași trebuie abordat bine, astfel încât echipa să nu meargă demoralizată la barajul cu FC Brașov.

”Pentru noi este ultimul meci înainte de baraj. Întâlnim o echipă bună, cu jucători experimentați, care sunt foarte periculoși la fazele fixe. Ne pregătim cu toții să obținem un rezultat pozitiv, care să ne dea încredere și să ne ofere liniște pentru a pregăti jocurile de baraj”, a spus Iamandache.

În Grupa A de play-out de Liga 2, Poli Iași e pe locul 4, cu 33 de puncte, cu posibilitatea de a urca cel mult o poziție, iar Poli Timișoara e pe poziția a 5-a, cu 28 de puncte. Meciul de pe stadionul ”Emil Alexandrescu” din Iași are loc sâmbătă, de la ora 12:45, în cadrul etapei a 7-a a play-out-ului, ultima.

Foto: Politehnica Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ultima-impresie-conteaza-dar-nu-poate-salva-un-sezon-ratat-iesenii-spera-sa-incheie-campionatul-cu-un-succes-de-palmares-in-copou-in-fata-unei-poli-timisoara-la-fel-de-dezamagitoare-19229736

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-ultimei-etape-a-play-out-ului-ligii-2-poli-iasi-poli-timisoara-se-singurul-meci-care-se-joaca-in-alt-interval-orar-rezultatele-mai-pot-schimba-doar-cateva-locuri-din-grupa-a-19229700

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-tradata-de-punctul-ei-forte-cea-mai-buna-defensiva-din-play-out-a-capotat-rusinos-in-ultima-deplasare-a-sezonului-19229658

Anda DELIU 05 May. 2022, 13:02 Liga 2
Pe aceeași temă