”U” Cluj a învins Petrolul, Dragoș Tescan a fost în al nouălea cer: ”Ce seară minunată!” Cui i-a dedicat victoria jucătorul marcator a două goluri contra prahovenilor

Andrei PASCU 26 Apr. 2022, 23:54 Liga 2

Dragoș Tescan (22 de ani) a fost decisiv în victoria Universității Cluj cu Petrolul, scor 3-1. A marcat două goluri, în minutele 6 și 26, și a ajuns la șase reușite în acest sezon de Liga 2. La finalul derby-ului de la Cluj, jucătorul a făcut analiza partidei, dar și a ceea ce urmează pentru echipa lui.

A fost una dintre cele mai importante seri ale lui Dragoș Tescan din întreaga carieră, fiind cu zâmbetul până la urechi în urma unei victorii atât de importante pentru Universitatea Cluj, care speră, mai nou, chiar la locul 1 în play-off-ul Ligii 2.

Dragoș Tescan, reacție după ”U” Cluj – Petrolul: ”Ce seară minunată!”

Tânărul fotbalist din angrenajul lui Erik Lincar a declarat că un aport pentru prestația de vis a ”studenților” au avut-o și fanii echipei, care au venit în număr de 14.000 în tribunele Cluj Arena.

În final, în ceea ce privește jocul cu Petrolul, Dragoș Tescan a concluzionat, poate și pentru a trimite o înțepătură rivalilor, că a fost doar o echipă pe teren.

”Ce seară minunată! Niște suporteri extraordinari, cu siguranță aportul lor a fost foarte important, au fost al 12-lea jucător și le dedicăm victoria. Echipa a pus în practică ce a cerut stafful tehnic, am pregătit toată săptămâna acest joc. Singurul lucru care trebuia pus în practică era să intrăm pe teren foarte motivați, de la început, cu atitudine. Cred că a fost doar o echipă pe teren în această seară.

Era clar că Petrolul va avea ocazii după ce noi am marcat pentru 3-0, era clar că va ieși la joc, dar Dumnezeu a fost cu noi astăzi”, a spus Dragoș Tescan la finalul partidei ”U” Cluj – Petrolul.

Dragoș Tescan: ”Nu contează dacă terminăm pe locul 1 sau pe locul 2, important e să promovăm direct”

”U” Cluj face ”propagandă” în vederea unei prezențe consistente a fanilor la meciurile de acasă. Tescan a preluat din discursul lui Erik Lincar și a afirmat că vrea ca suporterii să vină într-un număr cât mai mare și la confruntarea din runda următoare, cu Unirea Slobozia, care va avea loc pentru ”U” Cluj tot pe teren propriu.

Deși câștigarea play-off-ului ar fi un adevărat eveniment important pentru oraș, Dragoș Tescan consideră că acesta ar fi un detaliu minor în raport cu dorința echipei, promovarea în Liga 1, fie că va fi de pe prima poziție, fie că va fi de pe locul 2.

”Mai sunt câteva etape, jocul de acasă cu Slobozia va fi foarte important, iar pe această cale țin să chem suporterii din nou la stadion, pentru că avem nevoie de sprijinul lor și sper că la final vom promova direct în Liga 1.

Nu ne interesează dacă vom termina pe locul 1 sau pe locul 2, cel mai important e să promovăm direct, să facem orașul acesta fericit”, a mai spus Tescan.

Dragoș Tescan, șase goluri în acest sezon de Liga 2, în 19 partide

19 meciuri a adunat Dragoș Tescan în acest sezon pentru ”U” Cluj, în Liga 2. În acest interval a marcat nu mai puțin de șase goluri, două dintre ele fiind reușite, iată, în partida cu Petrolul.

Sunt primele reușite ale lui Tescan din play-off-ul Ligii 2. Celelalte patru goluri au venit în sezonul regular.

Foto: Flaviu Buboi / Sport Pictures și Mediafax Foto
Video: Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-nae-constantin-dupa-esecul-petrolului-pe-cluj-arena-am-avut-un-inceput-de-meci-mizerabil-inexplicabil-antrenorul-echipei-ploiestene-inca-e-optimist-in-privinta-pr-19228794

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-surprinzator-dupa-victoria-obtinuta-de-u-cluj-cu-petrolul-murim-pe-margine-albim-si-o-sa-facem-si-infarct-cum-vede-acum-lupta-la-promovare-discursu-19228789

https://liga2.prosport.ro/seria-1/incidente-intre-suporteri-la-pauza-meciului-u-cluj-petrolul-jandarmeria-a-intervenit-in-forta-19228788

https://liga2.prosport.ro/seria-1/universitatea-cluj-petrolul-ploiesti-se-joaca-de-la-ora-1900-intre-a-treia-clasata-si-liderul-din-play-off-ul-ligii-2-sunt-sase-puncte-19228736

Andrei PASCU 26 Apr. 2022, 23:54 Liga 2
Pe aceeași temă