Ilie Lemnaru, managerul Unirii Slobozia, impresionat de câți spectatori au încurajat echipa la primul meci de acasă în play-off: ”Oamenii cred în echipă și în rezultatele ei”

Petronel TUDOR 06 Apr. 2022, 13:28 Liga 2
Ilie Lemnaru, managerul Unirii Slobozia, impresionat de câți spectatori au încurajat echipa la primul meci de acasă în play-off: ”Oamenii cred în echipă și în rezultatele ei”

Ilie Lemnaru, managerul echipei Unirea Slobozia, a fost de două ori mulțumit la finalul partidei cu Universitatea Cluj (scor 2-2), disputată duminică, la Slobozia, în cadrul etapei a 2-a a play-off-ului Ligii 2.

Pe de o parte, datorită remizei obținute, cu revenire după ce echipa a fost condusă, o premieră în acest campionat, și, pe de altă parte, fiindcă în tribune au fost prezenți circa 2.200 de spectatori.

Peste 2.000 de spectatori au asistat la meciul Unirea Slobozia – ”U” Cluj 2-2. Jumătate au cumpărat bilet de acces

Peste 1.000 dintre spectatorii care au asistat la meciul cu ”U” Cluj și-au cumpărat biletul de 10 lei scos la vânzare de club, în timp ce femeile, copiii și adolescenții sub 18 ani au avut acces gratuit. De asemenea, cei care și-au achiziționat abonamente pentru tot sezonul au intrat fără să mai cumpere bilet.

Numărul mare de spectatori a fost surpriza tuturor, având în vedere că la meciurile de pe teren propriu de ani de zile s-a intrat doar gratuit.

Le mulțumim suporterilor, au fost în număr foarte mare, mă bucur că oamenii cred în echipă și în rezultatele ei. Pentru noi contează foarte mult când vedem că suntem susținuți, le mulțumim că vin la fiecare meci, au tot respectul nostru”, a transmis Ilie Lemnaru, citat de Info Ialomița.

Ilie Lemnaru: ”Sunt fericit că am readus suporterii la stadion”

Ilie Lemnaru nu poate uita perioada grea prin care a trecut Unirea Slobozia, formație ce a fost la un pas de desființare la un moment dat, după ce Primăria Slobozia a lăsat-o în urmă cu trei ani fără finanțare în mijlocul campionatului Ligii 3.

Fără intervenția Consiliului Județean Ialomița, instituție ce asigură grosul bugetului echipei, acum despre Unirea Slobozia s-ar fi vorbit la trecut, scrie Info Ialomița. Trupa ialimițeană se află acum la al doilea sezon consecutiv în Liga 2, după ce în cel trecut a evitat retrogradarea în urma unui baraj de menținere jucat cu Fotbal Comuna Recea (0-2 la Recea și 3-0 la Slobozia).

”Sunt fericit că am readus suporterii la stadion, a fost un vis de-al meu, am crezut tot timpul că vom reveni în Liga 2 chiar dacă în perioada 2015 – 2020, foarte grea, nu mai credea aproape nimeni în Unirea Slobozia. Sunt fericit când văd interes pentru echipă!”, a mai spus Ilie Lemnaru.

În februarie 2019 eram la un pas de desființare, la momentul acela am luat o decizie în câteva secunde, o decizie care s-a dovedit victorioasă pentru mine și pentru oamenii de lângă mine. Acum, la doar trei ani distanță, suntem aproape de barajul de promovare în Liga 1!, a completat Ilie Lemnaru.

Unirea Slobozia e pe locul 6 în play-off-ul Ligii 2

La finalul sezonului regular al Ligii 2, Unirea Slobozia s-a clasat pe locul 6, ultimul care a dus în play-off, cu un total de 33 de puncte acumulate în 19 meciuri. În play-off, trupa ialomițeană va disputa alte zece meciuri, tur-retur cu cinci adversare, la final, primele două locuri urmând să promoveze în Liga 1, iar clasatele pe pozițiile 3 și 4 vor merge la baraj de promovare.

Echipa antrenată de Adrian Mihalcea a început play-off-ul cu un eșec în deplasare, 0-2 la Mediaș cu FC Hermannstadt, iar în etapa a 2-a a remizat pe teren propriu cu ”U” Cluj.

În etapa a 3-a, Unirea Slobozia joacă astăzi, de la ora 16:30, la Chiajna, cu Concordia. Unirea are 34 de puncte și ocupă locul 6, ultimul în play-off, iar Concordia se află pe poziția a 5-a, cu 37 de puncte.

Cum Steaua, clasata pe locul 4 în acest moment, nu are drept de promovare, locul ei, dacă va termina pe un loc de baraj, va fi luat de următoarea situată în clasament și care va avea licență de Liga 1.

Foto: Petronel Tudor / Info Ialomița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-pus-piedica-universitatii-cluj-adrian-mihalcea-incantat-de-evolutia-jucatorilor-dar-si-un-semnal-de-alarma-nu-se-poate-lucram-sa-reglam-problema-19225792

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-si-detaliile-care-au-facut-ca-u-cluj-sa-nu-castige-cu-unirea-slobozia-ce-nu-s-a-legat-in-jocul-ardelenilor-19225810

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gaz-metan-medias-prima-retrogradata-matematic-din-liga-1-ce-se-intampla-in-cazul-in-care-echipa-din-judetul-sibiu-nu-se-inscrie-in-noul-sezon-de-liga-2-19225944

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-u-cluj-incheie-etapa-a-2-a-a-play-off-ului-ligii-2-ardelenii-se-pot-apropia-la-patru-puncte-de-liderul-petrolul-19225670

Petronel TUDOR 06 Apr. 2022, 13:28 Liga 2
Pe aceeași temă