Unirea Slobozia a pus piedică Universității Cluj. Adrian Mihalcea, încântat de evoluția jucătorilor, dar și un semnal de alarmă: ”Nu se poate! Lucrăm să reglăm problema”

Andrei PASCU, Petronel TUDOR 03 Apr. 2022, 17:30 Liga 2

Nervos în timpul meciului Unirea Slobozia – Universitatea Cluj (scor 2-2), Adrian Mihalcea a venit calm la interviurile de la finalul duelului și a vorbit relaxat despre cele întâmplate în partida din etapa a 2-a a play-off-ului Ligii 2. Antrenorul este mândru de jucătorii săi, de faptul că au luat un punct cu ardelenii.

Adrian Mihalcea, despre evoluția jucătorilor săi: ”Mă așteptam la schimbarea asta de atitudine, am făcut analiza meciului trecut”

Unirea Slobozia a făcut un meci solid cu ”U” Cluj și a reușit ceea ce puțini se așteptau, să nu piardă în fața trupei lui Erik Lincar. A fost multă tensiune în meci, multe intrări dure, dar și multe momente în care jucătorii s-au luat la harță, când s-au îmbrâncit și și-au aruncat cuvinte dure.

Adrian Mihalcea a fost conectat la febra jocului din teren, dar la final a fost fericit pentru punctul luat, pentru faptul că Unirea Slobozia continuă să se lupte pentru un loc 4 la finalul grupei de promovare.

Christ Afalna și Răzvan Greu, marcatorii Unirii Slobozia cu ”U” Cluj 

Referitor la desfășurarea meciului, Unirea Slobozia a marcat prin Christ Afalna (min. 13) și Răzvan Greu (min. 72), în timp ce Universitatea Cluj a punctat prin Ely Fernandes (min. 28 – penalty) și Valentin Alexandru (min. 47).

  • Unirea Slobozia, cu ”U” Cluj: Poiană – Ibrian, I. Dinu, Perju, C-tin. Toma (cpt.) – Bolohan (Dorobanțu 88′), Coadă, Cruceru (Gab. Lazăr 88′), Greu (Gulceac 75′) – Gherghiceanu (Silaghi 66′), Afalna
    Rezerve neutilizate: Ciupercă – Seb. Ivan, D. Mihai, Trașcu, Mustacă

Eram convins că va fi un meci viu, mai ales că am avut un public numeros. Acasă avem evoluții bune, nu am pierdut decât două meciuri. Mă așteptam la schimbarea asta de atitudine, am făcut analiza meciului trecut, cu FC Hermannstadt. Băieții au văzut unde au greșit, iar eu am dat-o pe lejeritatea după câștigarea locului în play-off.

Acum, au înțeles mesajul meu, acela de a ne lupta pentru locul 4, care duce la baraj. Ce va fi în continuare nu contează, dar jos pălăria pentru modul în care s-au dedicat, pentru determinare, pentru seriozitate. Dacă nu aveam atitudinea asta, am fi avut probleme. Am întâlnit, poate, cea mai în formă echipă din campionat și am reușit să marcăm de două ori”, a spus Adrian Mihalcea la finalul partidei, pentru Liga2.ro.

Adrian Mihalcea, deranjat de tratarea fazelor fixe pe faza defensivă

Adrian Mihalcea a avut însă și un al doilea mesaj pentru jucători. Pe lângă laude s-a lăsat și cu câteva atenționări, cu privire la modul în care Unirea Slobozia primește goluri în ultimele meciuri. Și cu Universitatea Cluj jucătorii săi au încasat goluri din faze fixe. A pus la socoteală și prima reușită a ardelenilor, de la 11 metri.

E părere de rău, pentru că am ajuns la două meciuri cu patru goluri primite din faze fixe. Lucrăm, nu se poate să tratăm fazele fixe așa lejer. Nu se poate! O să încercăm în continuare să reglăm și această problemă”, a mai transmis Adrian Mihalcea.

Adrian Mihalcea, mulțumiri pentru suporteri

Mihalcea a avut cuvinte frumoase pentru fanii veniți să vadă Unirea Slobozia la partida cu Universitatea Cluj, chiar dacă echipa a introdus, pentru prima dată, bilete de acces, în valoare de 10 lei. Numărul fanilor a fost unul însemnat, iar Mihalcea e convins că așa se va întâmpla și la următoarele jocuri din play-off:

Știam că va veni lumea. Oamenii din Slobozia vor să vadă fotbal, iar în play-off se joacă fotbal. Le mulțumesc că au fost alături de noi, cred că au fost 3.000 de suporteri. Merită să vadă fotbal de calitate și îi așteptăm și în continuare alături de noi, și cu celelalte echipe”.

Unirea Slobozia, ultima în play-off-ul Ligii 2

După două etape din play-off, Unirea Slobozia e ultima în clasament, pe locul 6, cu 34 de puncte, la trei lungimi de locul 5, Concordia Chiajna, și la șapte de locul 4, Steaua. ”U” Cluj e pe locul 4, cu 41 de puncte.

În etapa a 3-a din play-off, Unirea Slobozia va întâlni, în deplasare, Concordia Chiajna.

Foto: Petronel Tudor / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-si-detaliile-care-au-facut-ca-u-cluj-sa-nu-castige-cu-unirea-slobozia-ce-nu-s-a-legat-in-jocul-ardelenilor-19225810

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-e-suparat-pe-relaxarea-jucatorilor-sai-la-0-3-cu-fc-brasov-profesorul-tot-cu-gandul-la-meciul-pierdut-la-masa-verde-vom-face-recurs-reg-19225791

https://liga2.prosport.ro/seria-1/brasovul-a-revenit-de-la-0-3-cu-fc-buzau-dar-a-pierdut-dramatic-in-prelungiri-calin-moldovan-este-mare-pacat-la-3-3-chiar-am-crezut-ca-putem-castiga-barajul-ramane-optiunea-noastra-19225787

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-a-facut-sah-mat-poli-timisoara-in-25-de-minute-impresiile-lui-francisc-dican-dupa-un-debut-perfect-19225694

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-si-fc-buzau-joaca-de-la-ora-1100-in-incheierea-etapei-a-2-a-a-play-out-ului-ligii-2-19225640

Andrei PASCU, Petronel TUDOR 03 Apr. 2022, 17:30 Liga 2
Pe aceeași temă