Takayuki Seto, descriere elocventă după victoria Petrolului cu Unirea Constanța: ”Ne-am chinuit, parcă ne-a fost frică”. Avertismentul niponului, înainte de startul play-off-ului

Răzvan STÎNGĂ 11 Mar. 2022, 13:46 Liga 2

Petrolul a tras cât a putut pentru un succes cu Unirea Constanța, în ultima rundă a campionatului regular din Liga 2. Ploieștenii erau cât pe ce să o comită cu una dintre cele mai slabe echipe ale eșalonului, dar în final s-au impus la limită, scor 3-2. Desfășurarea meciului e un semnal de alarmă pentru Petrolul.

Takayuki Seto: ”Am făcut tot ce a ținut de noi, ne-am chinuit, parcă ne-a fost frică”

Takayuki Seto, unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Nicolae Constantin, nu s-a ferit să recunoască, la finalul partidei, la interviuri, că Petrolul a avut mari probleme cu gestionarea unui astfel de adversar, chiar dacă e foarte tânăr și poziția din clasament e una joasă.

Niponul a afirmat că el și colegii lui au tras cât au putut pentru victorie, au jucat la potențial maxim, dar asta nu a scuzat modul în care s-a profilat victoria. Până la urmă, Petrolul a încasat două goluri de la locul 17 din Liga 2, de la Adrian Niță (min. 16) și Rareș Trif (min. 49). Noroc cu reușitele lui Sory Diarra (min. 18 și 24) și Simon Măzărache (min. 58), care au adus alte trei puncte în dreptul Petrolului.

Takayuki Seto avertizează înaintea play-off-ului!

De altfel, Takayuki Seto e convins că astfel de prestații pot costa echipa din Ploiești în play-off, pentru că vor urma 10 meciuri catalogate de el drept 10 finale, cu cele mai puternice adversare din Liga 2.

Ne așteptam la un meci greu. Am făcut tot ce a ținut de noi, ne-am chinuit, parcă ne-a fost frică, dar e bine că am câștigat și am luat cele trei puncte. Vrem să jucăm, să câștigăm.

(N.r. – Despre faptul că a făcut un meci bun) Etapa trecută nu am jucat și îmi era dor să joc, am avut plăcere pentru fotbal.

(N.r. – Despre suporterii Petrolului) Oriunde, peste tot sunt alături de noi. Le mulțumesc și sper să fie o atmosferă foarte frumoasă și acasă, și în deplasare. Sunt foarte importanți, ne împing de la spate și trebuie să îi facem fericiți.

(N.r. – Despre meciurile din play-off) Trebuie să ne pregătim bine, trebuie să muncim mai mult, pentru că ne așteaptă 10 finale. Sper să câștigăm și să promovăm”, a spus Seto la finalul meciului de la Buftea.

  • Petrolul în meciul cu Unirea Constanța: R. Avram – Sg. Pîrvulescu (Boțogan 37′), Huja, Meijers, Țicu (cpt.) – Cebotaru, Seto – M. Bratu (Mih. Constantin 74′), Tucaliuc (Pashov 46′), Saim Tudor (Măzărache 46′, Cioiu 86′) – S. Diarra. Rezerve neutilizate: Moroz – Vrjovac, Velisar, M. Chindriș.

Petrolul va termina sezonul regular cu un avans de cel puțin șapte puncte față de locul 2

Așadar, Petrolul termină sezonul regular pe primul loc, cu 49 de puncte, momentan la 10 puncte de locul 2, ”U” Cluj, și la 11 de locul 3, FC Hermannstadt. Ardelenii și sibienii încă nu au evoluat în această rundă cu numărul 19.

Cert este că, dacă acestea două din urmă își vor câștiga meciurile, Petrolul va intra în play-off cu un avans de șapte puncte față de următoarea clasată.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Video: FC Petrolul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nae-constantin-nervos-dupa-victoria-la-limita-a-petrolului-cu-unirea-constanta-chiar-m-am-rastit-un-pic-la-ei-in-vestiar-probabil-ca-unii-dintre-ei-se-vad-deja-promovati-19222686

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-constanta-petrolul-se-joaca-de-la-ora-1930-la-buftea-in-deschiderea-ultimei-etape-a-sezonului-regular-al-ligii-2-19222550

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-constanta-a-sperat-pana-la-final-dar-pana-la-urma-nu-s-a-ales-cu-nimic-reactia-lui-leo-strizu-dupa-esecul-in-fata-liderului-petrolul-19222687

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-ultimei-etape-a-sezonului-regular-de-liga-2-si-meciurile-televizate-opt-partide-sunt-puse-sa-se-dispute-in-acelasi-timp-19222276

 

 

Răzvan STÎNGĂ 11 Mar. 2022, 13:46 Liga 2
Pe aceeași temă