Andrei Blejdea a adus liniștea Universității Cluj cu Unirea Dej și debordează de încredere. Atacantul simte momentul de grație: ”Sunt mândru că joc aici. O astfel de echipă merită în Liga 1”

Răzvan STÎNGĂ 25 Oct. 2021, 15:54 Liga 2

Andrei Blejdea (25 de ani) s-a impus în prima echipă a Universității Cluj, evoluând în toate cele 11 meciuri ale ardelenilor în Liga 2. În etapa a 11-a, jucătorul venit în vară la echipă, de la Dinamo, a securizat victoria în partida cu Unirea Dej, când a marcat golul de 3-1.

Andrei Blejdea: ”Sunt mândru că joc la Universitatea Cluj. O astfel de echipă merită în Liga 1” 

Atacantul, mulțumit fiind de prestația din partida cu Unirea Dej, a afirmat că este extrem de fericit de momentele prin care trece el, cât și echipa, și visează deja la promovarea în Liga 1. Până acum, prin prisma rezultatelor înregistrate în ultimul timp de Universitatea Cluj, în special în ultimele etape, Blejdea este încrezător că obiectivul poate fi îndeplinit.

Referitor la partida cu Unirea Dej în sine, atacantul a precizat că formația lui Dragoș Militaru arată foarte bine, deși a urcat la finalul sezonului trecut din Liga 3.

O partidă dificilă, cu un adversar puternic, a demonstrat deja în Liga 2 că joacă fotbal. Are un antrenor foarte tânăr și foarte bun, ne-a pus probleme multe în multe momente, dar am reușit să securizez victoria. Sunt fericit, avem o echipă foarte bună, un lot foarte bun, o galerie minunată. Sunt mândru că joc la U Cluj.

2-0 e un scor periculos și aveam nevoie să facem 3-1. Ei veniseră cu faze fixe, au lovit și bara, dar important e că am luat cele trei puncte. E fotbal-șampanie la noi la echipă. E o atmosferă frumoasă, avem victorii la rând, sper să ajungem în Liga 1, pentru că o echipă ca Universitatea Cluj merită acolo.

(N.r. – Promovează Universitatea Cluj în Liga 1?) Nu pot să promit asta nici mamei mele, dar îmi doresc din tot sufletul să reușim”, a declarat Blejdea la finalul meciului.

Andrei Blejdea, nerăbdător să revină pe Cluj Arena 

Blejdea abia așteaptă revenirea pe Cluj Arena, care se va produce peste două runde, în etapa a 13-a, când la Cluj va veni FC Brașov. Însă, în ciuda întoarcerii, ”U” Cluj nu poate beneficia de aportul fanilor.

”Abia aștept să joc pe Cluj Arena, pentru că am apucat să joc doar două meciuri acolo. E minunat stadionul!”, a mai afirmat Andrei Blejdea.

Până să revină pe stadionul din Cluj, Universitatea va mai juca un meci pe teren străin. În etapa a 12-a va evolua împotriva CS Comunal Șelimbăr.

Foto și video: Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victoria-obtinuta-de-u-cluj-cu-unirea-dej-a-fost-traita-cu-teama-de-erik-lincar-recunosc-asta-analiza-jocului-de-la-bistrita-19207037

https://liga2.prosport.ro/seria-1/conducerea-clubului-poli-iasi-pune-tunurile-pe-jucatori-dupa-al-treilea-esec-consecutiv-inregistrat-in-campionat-nu-au-nicio-scuza-nimeni-nu-si-poate-bate-joc-de-poli-iasi-elevii-19207036

https://liga2.prosport.ro/seria-1/danut-coman-are-asteptari-mari-de-la-fc-hermannstadt-la-primul-sezon-cu-el-presedinte-imi-doresc-sa-promovez-si-sa-castig-cupa-romaniei-19207028

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-militaru-aspru-dupa-esecul-unirii-dej-cu-u-cluj-aspectele-care-l-au-facut-pe-antrenor-sa-reactioneze-chiar-daca-a-intalnit-o-echipa-care-l-a-impresionat-19206994

Răzvan STÎNGĂ 25 Oct. 2021, 15:54 Liga 2
Pe aceeași temă