Concordia Chiajna, remiză cu Progresul Spartac și victorie cu Dinamo 2, în amicale disputate în aceeași zi. Vești rele și bune pentru Claudiu Niculescu

Marius ANGHEL 11 Feb. 2021, 13:40 Liga 2

Concordia Chiajna a disputat, marți, 9 februarie, două meciuri amicale pe propriul stadion, împotriva unor adversari din Liga 3. În primul joc a remizat cu Progresul Spartac, scor 2-2, iar în al doilea s-a impus cu 2-0 în fața celor de la Dinamo 2.

0-1, 2-1, 2-2, evoluția scorului în amicalul dintre Concordia Chiajna și Progresul Spartac

În amicalul jucat de la ora 11:00 pe stadionul central din Chiajna, Progresul Spartac a deschis scorul după 9 minute de joc, prin Eduard Radu, care a profitat de o neatenție a fundașilor Concordiei, l-a driblat și pe portar și a înscris. Avantajul minim a rezistat fix până înainte de pauză, când Azdren Llullaku (44) a egalat cu o lovitură de cap trimisă din careul mic.

În partea secundă, jucătorii lui Claudiu Niculescu au preluat conducerea în minutul 64, prin Andrei Hergheligiu, care a finalizat cu un șut puternic din aproximativ 20 metri, la colțul lung. Însă clasata pe locul 3 în Seria a 4-a a Ligii 3 a reușit egalarea în minutul 78, prin Dănilă Parfeon.

  • Trebuie spus și că Diogo Rosado a părăsit terenul accidentat în minutul 20, când a fost înlocuit cu Robert Lică, alăturându-se, astfel, celorlalți jucători cu probleme din lotul Concordiei: Costache, Piper și Cocoș, după cum a anunțat chiar echipa ilfoveană.

Concordia Chiajna: C. Lungu – Borța, L. Ion, Bg. Manole, Cherecheș, M. Dumitru, Diogo Rosado (Rob. Lică 20), Biceanu, Ciucureanu, Llullaku, Hergheligiu
Dpă pauză au mai intrat: Chesneau – Ct. Alexe, Gab. Deac și M. Mihalcea
Antrenor: Claudiu Niculescu

Progresul Spartac: Voican – Șandru, Parfeon, Alexandrescu, Stroe – Pacionel, Dițu, Matei, Ohaci – M. Ion, Ed. Radu
După pauza au mai intrat: Jipa, Petcu, D. Ion, E. Matei, Ciontos, Costea, Demeter, M. Andrei
Antrenor: Andrei Erimia

Concordia, victorie cu goluri pe final împotriva lui Dinamo 2

Ulterior, de la ora 13:30, Claudiu Niculescu a trimis pe teren mai mulți jucători de la echipa a doua a clubului, în amicalul cu Dinamo 2, formație clasată pe locul 6 în aceeași seriei a Ligii 3 în care se află și Progresul Spartac și unde lider este Steaua.

Testul împotriva ”câinilor mici” a fost câștigat cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Cristian Flisc (85) și Eugen Nica (89). Ilfovenii au avut și o lovitură de pedeapsă pe final de joc, înainte de deschiderea scorului, în minutul 75, însă Nica a bătut slab, pe lângă bara din dreapta porții apărate de Oncescu.

  • Veștile îmbucurătoare pentru Claudiu Niculescu sunt că jucătorii Alexandru Stănică și Nicușor Fota au fost recuperați după accidentările avute.

Concordia Chiajna: Duță – Bonteanu, Stănică, Pădureț, Fota, Butoiu, M. Mihalcea, Rob. Lică, I. Păun, Ov. Marin, I. Constantin
Au mai intrat după pauză: Oanea, Mocanu, Nica, Niculae
Antrenor: Claudiu Niculescu

Dinamo 2: Mitrovic – Ionescu, Giofor, Țone, Amzar, Stan, Geamănă, Bordușanu, Florea, Lazăr, Stere
Au mai intrat după pauză: Oncescu, Chioveanu – Hîldan, Pavel, Tapurin, Mitran, Constantin, Grigore, Cristea, Spînu
Antrenor: Emil Ursu

  • În această perioadă de pregătire de iarnă, Concordia Chiajna a mai disputat trei amicale până acum, cu CS Tunari (1-1), Unirea Slobozia (1-1) și FC Viitorul 2 (3-0). Sâmbătă, 13 februarie, Concordia ar trebui să joace un amical cu Metaloglobus București.

Foto: Concordia Chiajna și Progresul Spartac

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ultima-zi-de-transferuri-a-perioadei-de-iarna-clubul-din-liga-2-care-nu-a-inregistrat-la-frf-nicio-venire-dar-si-nicio-plecare-19168561

 

 

Marius ANGHEL 11 Feb. 2021, 13:40 Liga 2
Pe aceeași temă