CSM Pașcani, ”lanterna roșie” din Seria 1 a Ligii 3, și-a numit un nou antrenor și a făcut o alegere surprinzătoare. Un jucător va sta pe banca tehnică și trebuie să salveze echipa de la retrogradare

Andrei PASCU 31 Jan. 2021, 15:07 Liga 3
CSM Pașcani, ”lanterna roșie” din Seria 1 a Ligii 3, și-a numit un nou antrenor și a făcut o alegere surprinzătoare. Un jucător va sta pe banca tehnică și trebuie să salveze echipa de la retrogradare

CSM Pașcani și-a numit un nou antrenor după o primă parte de sezon modestă. Echipa a terminat anul 2020 pe ultimul loc, 10, în Seria 1 din Liga 3, motiv pentru care oamenii din conducere au decis că e momentul să schimbe antrenorul. Varianta e una surprinzătoare.

Constantin Ferariu va fi jucător și antrenor 

În ultimele meciuri ale stagiunii, CSM Pașcani va fi pregătită pe banca tehnică de un actual jucător din lot. Este vorba de fundașul central Constantin Ferariu (34 de ani), care a venit la echipă nu mai târziu de începutul acestui campionat. El nu va renunța la rolul din teren, ci va avea două sarcini, jucător și antrenor.

Constantin Ferariu le-a mulțumit celor din conducere pentru încredere și a promis că echipa va arăta diferit la reluarea Ligii a 3-a. A programat deja și un cantonament, începând cu data de 8 februarie la Târgu Neamț, și are în plan și câteva meciuri amicale.

”Această numire reprezintă o nouă provocare pentru mine și nu pot decât să mulțumesc conducătorilor de la Pașcani pentru încrederea acordată. Vom încerca să strângem rândurile și să închegăm un lot competitiv, astfel încât să nu dezamăgim.

Pe data de 8 februarie vom pleca în cantonament la Târgu Neamț, iar până pe 13 martie, când este programat startul returului, vom încerca să jucăm săptămânal câte un meci amical”, a declarat Ferariu, noul antrenor al echipei din Pașcani, citat de Monitorul Suceava.

Constantin Ferariu a îndeplinit același rol și în Liga 4

Deși are 34 de ani și încă nu s-a retras din cariera de fotbalist, Constantin Ferariu se află la a doua experiență ca antrenor-jucător. A mai îndeplinit rol dublu și la Siretul Dolhasca, unde a reușit, sezonul trecut, să ducă echipa din Liga 4 în barajul de promovare pentru Liga 3.

Ca jucător, Constantin Ferariu a evoluat pentru echipe prcum CSM Roman, Ceahlăul Piatra Neamț, Callatis Mangalia, Sporting Suceava, Rapid Suceava, CSM Sighet sau ACS Berceni.

CSM Pașcani, ultima clasată în Seria 1 din Liga 3 

CSM Pașcani închide clasamentul Seriei 1 din Liga 3 în acest moment, cu numai două puncte în 10 meciuri. A înregistrat două egaluri și opt înfrângeri și are un golaveraj extrem de slab, de două goluri marcate și 29 primite.

În etapa a 11-a, prima din 2021, CSM Pașcani va juca pe teren propriu cu Bucovina Rădăuți, locul 3.

Foto: Monitorul Suceava 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fotbal-comuna-recea-a-debutat-in-2021-primul-meci-amical-al-anului-transat-de-o-maniera-clara-contra-somesului-dej-adrian-micas-omul-partidei-cu-doua-goluri-19167450

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-prea-buna-pentru-unirea-slobozia-divizionara-a-treia-a-trecut-la-diferenta-mare-de-scor-de-echipa-lui-adrian-mihalcea-19167390

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dunarea-calarasi-victorie-cu-gheorghe-doja-si-remiza-cu-fundulea-ultima-noutate-din-lot-un-fundas-care-a-mai-jucat-pentru-echipa-lui-cristian-pustai-19167389

 

 

 

Andrei PASCU 31 Jan. 2021, 15:07 Liga 3
Pe aceeași temă