Partida cu Unirea Dej a fost ”experimentul” perfect pentru Costel Enache. Antrenorul Universității Cluj a bifat cele două obiective: ”Un meci pe care l-am folosit pe mai multe fronturi”

Răzvan STÎNGĂ 09 Oct. 2020, 14:53 Cupa României
Partida cu Unirea Dej a fost ”experimentul” perfect pentru Costel Enache. Antrenorul Universității Cluj a bifat cele două obiective: ”Un meci pe care l-am folosit pe mai multe fronturi”

Universitatea Cluj nu a avut probleme în turul 3 al Cupei României, cu Unirea Dej, echipă din Liga 3. ”Studenții” s-au impus la o diferență confortabilă, cu 2-0, și așteaptă partida din faza următoare. La finalul confruntării în care pe teren a revenit și Gabi Tamaș, dar au debutat și trei jucători pentru ”U”, Costel Enache a fost mulțumit de evoluție, mai ales că a avut ocazia să facă anumite teste, care i-a privit în mare parte pe jucători.

Costel Enache: ”Trebuie să încercăm să fim cât mai eficienți atunci când alcătuim primul 11” 

Enache s-a bazat și pe fotbaliști care au fost utilizați mai puțin până acum în campionat, dar a avut ocazia să vadă cum s-au reglat anumite probleme din jocul echipei. În ultimele două etape din Liga 2, antrenorul a recunoscut că evoluția nu a fost cea pe care și-a dorit-o, chiar dacă de când a venit ”U” Cluj nu a pierdut.

”A fost un meci pe care l-am folosit pe mai multe fronturi. Primul a fost clar dorința noastră de a ne califica mai departe. Al doilea cred că a fost un mijloc foarte bun de pregătire și de consolidare a lucrurilor pe care vrem să le dezvoltăm, iar al treilea a fost și faptul că încercăm să ne cunoaștem mai bine jucătorii, pozițiile pe care pot da randament.

Trebuie să încercăm să fim cât mai eficienți atunci când alcătuim primul 11, un lot și când punem jucătorii pe anumite poziții. Sunt mulțumit de joc și de implicarea jucătorilor. Am văzut azi niște băieți foarte responsabili, implicați, cu dorință de joc. Au tratat foarte serios competiția și jocul, iar din partea mea au felicitări”, a spus Costel Enache la finalul confruntării pentru FC Universitatea Cluj.

Echipa trimisă pe teren pe Costel Enache cu Unirea Dej: Vâtcă – Laur. Rus, Telcean, Andr. Mureșan (cpt.), Taub – Novac (Bg. Barbu 72′), Segev (M. Moraru 46′) – Al. Pop, Ribeiro (Dican 75′), Mâneran (Gab. Tamaș 46′) – Gavra (Ștefănescu 61′)
Rezerve neutilizate: Gorcea – Ilieș, Negrean, Roskopf

Pentru Universitatea Cluj urmează meciul cu Turris Oltul, din etapa a 7-a a Ligii a 2-a

”U” Cluj a jucat în ultima etapă din Liga 2 cu Pandurii și a câștigat cu 2-0. Victoria a fost cea cu numărul trei din acest sezon și a urcat pe locul 6, ultimul care asigură calificarea în play-off la finalul campionatului regulat. Între timp însă, Metaloglobus a câștigat trei puncte la ”masa verde” și a urcat pe locul 3, astfel că ”U” a căzut pe 7. În plus, cum Pandurii a fost exclusă din campionat, rezultatele obținute în primele șase etape vor fi anulate, deci ”U” Cluj va rămâne fără trei puncte câștigate pe teren. Se așteaptă mai întâi decizia TAS, fiindcă trupa gorjeană a anunțat că va merge la tribunalul din Elveția.

De la venirea lui Costel Enache, ardelenii au adunat 7 puncte, din două victorii și un egal. La acest bilanț se adaugă succesul din Cupa României cu Unirea Dej.

În etapa a 7-a, ”U” Cluj joacă luni, 12 octombrie, de la ora 19:30, în deplasare la Turris Oltul.

 

Foto și video: FC Universitatea Cluj 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doua-meciuri-din-etapa-a-7-a-a-ligii-2-amanate-din-cauza-problemelor-cu-covid-19-care-e-situatia-echipelor-asu-poli-si-aerostar-19151572

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/gabi-tamas-a-revenit-pe-teren-pentru-u-cluj-jucatorul-cu-care-a-surprins-costel-enache-la-meciul-cu-unirea-dej-si-ceilalti-doi-debutanti-19151593

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cupa-romaniei-turul-3-acso-filiasi-pandurii-se-joaca-acum-unirea-dej-u-cluj-incepe-la-ora-1730-19151516

 

 

Răzvan STÎNGĂ 09 Oct. 2020, 14:53 Cupa României
Pe aceeași temă