Rapid a sunat adunarea pentru noul sezon al Ligii 2. 24 de jucători a avut Ștefan Grigorie la primul antrenament. Noutățile din lot și cine a absentat

Marius ANGHEL 10 Aug. 2020, 20:15 Liga 2

O săptămână a ținut vacanța din această vară a echipei Rapid, după ce în play-off-ul din Liga 2 a terminat ultima, pe locul 6, și a ratat promovarea în Liga 1. Rămasă fără Dan Alexa, însă cu palma bătută cu Adrian Iencsi pentru ca fostul fundaș și căpitan să preia postul de antrenor principal, formația giuleșteană a sunat adunarea pentru pregătirea noului sezon al eșalonului secund în Regie, luni după-amiază.

24 de jucători a avut la dispoziție la prima ședință de antrenament antrenorul secund Ștefan Grigorie.

Două reveniri și cinci plecări de la Rapid

Noutățile au fost reprezentate de reapariția în lot a portarului american Harrison Devenish, fost în pregătiri, pe toată durata lor, și în iarnă, însă care n-a fost legitimat, Gabriel Toma sau Gabriel Dodoi, reveniți după împrumuturile de la Dunărea Călărași, respectiv CSM Reșița. Însă au fost prezenți și o serie de jucători de la echipa a doua a clubului, care s-a clasat pe locul 2 în Liga a 4-a București, sub Steaua.

Cătălin Hlistei și Paul Copaci urmează a se alătura lotului de marți, în timp ce Sandro Djuric și Tano Bonnin au fost învoiți.

Rapid s-a despărțit oficial de cinci jucători până acum. Mijlocașul Geani Crețu (20 de ani) și portarul Mihai Popa (19 ani) s-au întors la Dinamo și Astra, cluburile de unde erau împrumutați. În ziua reunirii, giuleștenii au anunțat că și-au încheiat acordul și cu fundașii Alexandru Iacob (31 de ani) și Facundo Mallo (25 de ani) și cu atacantul Brighton Labeau (24 de ani).

Nici Facundo Piriz nu se mai află în lot.

Lotul Rapidului la primul antrenament pentru noul sezon al Ligii 2:

– Virgil Drăghia, Alexandru Tătaru, Harrison Devenish
– Ionuț Voicu, Robert Băjan, Cristian Ignat, Enrichi Finica, Alexandru Catrici, Bogdan Manole, Petre Goge, Marian Drăghiceanu, Ștefan Pănoiu, Alin Cârstocea, Alexandru Dulca, Amir Jorza, Rareș Lazăr, Rareș Ilie, Antonio Sefer, Vlad Ghineț, Saifeddine Alami, Nichifor Georgescu, Gabriel Toma, Gabriel Dodoi, Valentin Alexandru.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-iencsi-este-noul-antrenor-al-echipei-rapid-angelescu-gandim-la-fel-este-o-decizie-buna-daniel-niculae-a-refuzat-sa-revina-la-clubul-giulestean-19143513

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-rapid-s-a-despartit-de-inca-trei-jucatori-in-ziua-reunirii-unul-dintre-ei-e-dorit-de-fc-u-craiova-19143481

Marius ANGHEL 10 Aug. 2020, 20:15 Liga 2
Pe aceeași temă