Valentin Buhăcianu a înscris în ambele meciuri cu Petrolul din acest sezon și vrea să o facă și a treia oară: ”Nu avem o presiune în plus după înfrângerea cu Turris, presiunea ne-o punem noi, pentru că vrem să devenim mai buni”

Liga2.ro 14 Jul. 2020, 22:15 Liga 2
Valentin Buhăcianu a înscris în ambele meciuri cu Petrolul din acest sezon și vrea să o facă și a treia oară: ”Nu avem o presiune în plus după înfrângerea cu Turris, presiunea ne-o punem noi, pentru că vrem să devenim mai buni”

Valentin Buhăcianu (26 de ani) a înscris cel de-al doilea gol în înfrângerea echipei UTA din meciul cu Turris Oltul (scor 4-3), l-a egalat pentru câteva minute în fruntea clasamentului golgheterilor pe Albert Voinea (14 goluri), iar acum se pregătește împreună cu colegii săi pentru vizita Petrolului, în cadrul restanței din prima etapă a play-off-ului Ligii 2. Jocul are loc miercuri, de la ora 18:30, pe stadionul Motorul.

Împotriva ploieștenilor, golgheterul „Bătrânei Doamne” a marcat atât în tur, cât și în retur.  ”Sper să urmeze și al treilea gol contra Petrolului, dar nu asta este important, ci victoria echipei. Cu sau fără o reușită din partea mea. Punctele puse în joc sunt cele mai importante, cu atât mai mult cu cât am pierdut primul meci. Dar, trebuie să se înțeleagă, nu avem o presiune în plus după această înfrângere, presiunea ne-o punem noi, pentru că ne dorim să devenim mai buni de la o etapă la alta și să ne ridicăm nivelul ce ne permite îndeplinirea obiectivului. Pe cei de la Petrolul i-am învins deja de două ori, sperăm că dacă o facem și mâine să fie de ajuns. Nu știu de câte puncte mai avem nevoie pentru a promova, noi vom lua fiecare meci în parte și ne dorim să luăm toate punctele rămase în joc”, a spus, citat de Sport Arad, principala „gură de tun” a echipei UTA în acest sezon.

Valentin Buhăcianu a înscris 14 goluri în acest sezon de Liga 2, inclusiv cu Turris Oltul și în ambele întâlniri cu Petrolul în acest sezon. Foto: Ciprian Petcuț / Sport Pictures

Valentin Balint, despre Petrolul: ”Au ratat trei jucători acel penalty, le va fi greu să fie la un nivel ridicat”

Buhăcianu a recunoscut că absența de pe stadion a fanilor a contat în economia desfășurării ostilităților în disputa cu Turris.Nu cred ne-am relaxat după 1-0. Am început meciul bine, dar am fost trași în jos și de lipsa spectatorilor. Îi simțeam mereu aproape de noi până la acest meci, ne împingeau de la spate, iar acum a fost o atmosferă de meci amical. Ne-am simțit bine din punct de vedere ofensiv, am pus în practică ceea ce am exersat la antrenamente, am înscris repede și am avut o ocazie mare tot în debutul meciului. Au mai fost și alte ocazii, dar, din păcate, au înscris cu un gol mai mult decât noi”, a adăugat fotbalistul originar din Vatra Dornei, care a dat ulterior ochi cu unii fani în oraș: ”Ne-am întâlnit cu ei și am primit mesaje de încurajare de la majoritatea lor. Ne bucurăm că sunt alături de noi și sperăm să ne bucurăm împreună la final. E adevărat, au fost și mesaje critice, dar per total au fost mai multe încurajări.”

Petroliștii vin la Arad după un egal dezamăgitor cu Rapidul, scor 0-0, partidă în care Arnăutu, Marinescu și Meza Colii au ratat toți de la punctul cu var, la aceeași fază: „Ei trec printr-o stare apăsătoare, au ratat trei jucători acel penalty, le va fi greu să fie la un nivel ridicat. Dar mai cred că, de exemplu, Arnăutu va fi mai motivat după eliminarea de la meciul din decembrie, iar punctele puse în joc sunt foarte importante acum și pentru ei”, a încheiat Vali Buhăcianu.

Fotbalistul de 26 de ani al „Bătrânei Doamne” a înscris 14 goluri în acest sezon pentru UTA, dintre care 13 în sezonul regulat și unul în prima dispută din play-off.

CITEȘTE și: Tomozei, din nou în tribună? „Avem nevoie de jucători apți 100%, mi-e greu să aleg primii 18”; Al doilea fluier – eliminat din fondul sonor!

Sursa: Sport Arad

https://liga2.prosport.ro/seria-1/laszlo-balint-compara-uta-cu-un-pugilist-un-campion-nu-poate-ridica-centura-deasupra-capului-pana-cand-nu-ia-cativa-pumni-tari-pot-spune-ca-am-fost-cu-totii-la-podea-19139312

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-vrea-sa-repare-cu-uta-ceea-ce-a-stricat-cu-rapid-costel-enache-trebuie-sa-fim-pozitivi-sa-trecem-peste-problemele-pe-care-le-avem-19139339

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-bustea-s-a-descurcat-si-ca-fundas-dreapta-la-uta-si-a-inscris-inca-un-gol-pentru-aradeni-vom-arata-altceva-cu-petrolul-nu-ne-intereseaza-daca-sunt-raniti-sau-afectati-dupa-partida-19139266

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/uta-are-inca-un-sponsor-nou-unul-cu-o-cifra-de-afaceri-de-100-de-milioane-de-euro-in-anul-2019-meszar-sustine-campania-noastra-de-promovare-in-liga-1-19139293

Liga2.ro 14 Jul. 2020, 22:15 Liga 2
Pe aceeași temă