VIDEO | Steaua, matematic campioană a Ligii a 4-a București! Urmează un play-off de foc pentru „militari”. Echipa pe care o va întâlni la barajul de promovare în Liga 3 e cunoscută

Marius ANGHEL 12 May. 2019, 09:36 Stiri

Steaua București a câștigat matematic sezonul regular al Ligii a 4-a București, cu două etape înainte de finalul campionatului. „Militarii” s-au impus, sâmbătă, categoric în Ghencea, în fața echipei FC Tricolor, scor 6-0, și și-au asigurat locul în play-off, acolo unde vor porni cu punctaj maxim. Medeiros (15, 90+1), Răsdan (22, 24), Caetano (30) și Mărgărit (52) au marcat golurile Stelei.

Cu 79 de puncte acumulate în 28 de meciuri, Steaua a câștigat campionatul și va începe de pe primul loc play-off-ul. Imediat în spatele jucătorilor antrenați de Marius Lăcătuș se află Carmen București (73 de puncte), Progresul București 2005 (69 de puncte) și CS FC Dinamo (66 de puncte), echipe care vor completa locurile pentru play-off.

În funcție de pozițiile pe care vor termina în campionat, cele patru echipe vor începe play-off-ul cu un anumit punctaj. De exemplu, Steaua, care va termina pe locul 1, va începe cu 3 puncte. Ocupanta locului 2, cel mai probabil Carmen, va avea la start 2 puncte, a treia clasată va avea un punct, iar ultima – niciunul. În play-off se joacă trei etape, adică va exista un singur meci fiecare cu fiecare între cele patru echipe.

Cel mai probabil, programul play-off-ul va fi următorul:

25 mai: Steaua – Dinamo, Carmen – Progresul;
29 mai: Steaua – Progresul, Carmen – Dinamo;
1 iunie: Steaua – Carmen, Progresul – Dinamo;

*programul și datele nu sunt stabilite încă oficial de AMFB.

Mostiștea Ulmu, adversarul de la baraj

Câștigătoarea play-off-ului va merge la barajul pentru obținerea promovării în Liga a 3-a, care va avea loc pe 15 și 22 iunie. Conform tragerii la sorți, reprezentanta Bucureștiului va întâlni campioana județului Călărași și va juca meciul retur pe teren propriu.

În acest moment, cu patru etape înainte de finalul sezonului, Călărașiul are deja stabilită campioana și reprezentanta la baraj. Mostiștea Ulmu are un avans de 15 puncte față de a doua clasată Unirea Mânăstirea (75 de puncte față de 60), după 28 de etape, și va întâlni Steaua.

CITEȘTE și: Au fost stabilite cele 21 de meciuri de baraj pentru accederea în Liga 3. Adversarii pe care i-ar putea întâlni Steaua în lupta pentru promovare

Marius ANGHEL 12 May. 2019, 09:36 Stiri
Pe aceeași temă