Pandurii respiră după al doilea succes din 2019, cu Balotești, dar tot are emoții cu retrogradarea! „O victorie foarte importantă. Orice punct e important pentru noi”

În Vinerea Mare, Pandurii Târgu Jiu a dispus cu 4-0 de CS Balotești și a bifat a doua victorie din 2019. Succesul păstrează echipa gorjeană deasupra liniei care asigură menținerea în eșalonul secund, la două puncte de locul 16, pe care a picat Energeticianul. 

Antrenorul Adrian Bogoi e însă convins că Pandurii n-ar fi avut emoții în privința retrogradării dacă gestiona mai bine finalul jocurilor. Gorjenii au condus cu 2-0 atât la UTA, când și la Snagov, dar n-au reușit să câștige. „Rezultatele nu au fost cele care ar fi trebuit, după jocul prestat de echipă. Chiar la meciul de la Snagov am condus până în minutul 86 și am luat două goluri pe final de meci, pe două greșeli personale foarte simple. Dar acesta este fotbalul, trebuie să fim concentrați toate cele 90 de minute”, a precizat Bogoi.

Echipa sa și-a păstrat concentrarea cu CS Balotești, de care a trecut cu 4-0, prin golurile izbutite de Gabriel Dodoi (2, 29), Andrei Blejdea (34) și Hery Kim Du-Ho (88).

„Este o victorie foarte importantă pentru Pandurii. Suntem pe final de campionat și orice punct este foarte important din acest moment. Am luat cele trei puncte, dar am jucat și foarte bine, mai ales în prima repriză. Am controlat jocul pe toată durata celor 90 de minute și așteptăm cu încredere și următoarele jocuri. Urmează un nou meci pe teren propriu, cu Luceafărul. Dacă vom câștiga și acest joc, vom fi tot mai aproape de îndeplinirea obiectivului”, a spus antrenorul Adrian Bogoi, la finalul jocului în care atacantul Gabriel Dodoi a izbutit „dubla”.

„Dodoi sper să mai marcheze, pentru că este un jucător talentat. El a făcut pauze mari în pregătire. De două săptămâni face pregătire practic cu echipa, în mod organizat”, a conchis Bogoi.

Ciobanu a revenit după 3 luni, pe teren propriu

Jocul cu CS Balotești a adus revenirea pe gazon, pe teren propriu, a fundașului Daniel Ciobanu, cel care, în iarnă, a suferit o operație de apendicită. „Ciobanu a avut o perioadă de trei luni de inactivitate, dar a revenit acum și a intrat bine în echipă. Avem nevoie de jucători cu experiență, chiar dacă și el este foarte tânăr, are doar 24 de ani. Mai ales pe zona centrală avem nevoie de jucători cu experiență, pentru că acolo am făcut foarte multe greșeli”, a spus Bogoi. Ciobanu a jucat însă în acest an în deplasările de la Arad și Snagov, la ilfoveni chiar marcând un gol.

Etapa următoare, Pandurii joacă din nou pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 11:00, cu Luceafărul Oradea.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
Foto: Pandurii Târgu Jiu

Pe aceeași temă