Ionuț Popa „a pus ochii” pe președinta Croației, după ce imaginile cu ea udă au făcut înconjurul lumii. „Sunt acasă, dar nu mă aude nevasta…”

Marius ANGHEL 17 Jul. 2018, 17:54 Diverse
Ionuț Popa

Kolinda Grabar-Kitarovic (50 de ani), președintele Croației, a atras toate privirile la finala Campionatului Mondial 2018 dintre Franța și Croația, scor 4-2. Imaginile cu ea cântând în vestiar, bucurându-se alături de Putin sau ținându-se de mână cu președintele Franței, Macron, au pus-o în lumina reflectoarelor.

Kitarovic a fost remarcată și de unul dintre cei mai „spumoși” antrenori români, Ionuț Popa, cel care conduce UTA Arad. „Sunt acasă, dar nu mă aude nevasta. Kitarovic e o femeie frumoasă. Gata! Mă opresc aici. Am văzut-o cum era îmbrăcată la finală, e o nonconformistă, a intrat și-n vestiar. Iar eu când mă gândesc la Iohannis, la Dragnea, care e șeful Guvernului și nu poate da o lege pentru sport. Ei nu trebuie băgați în seamă”, a spus Popa la ProSport LIVE.

Franța a câștigat Mondialul după finala contra Croației, 4-2, iar la festivitatea de premiere Kitarovic a felicitat cele două echipe, alături de Putin și Macron, pe o ploaie torențială.

Marius ANGHEL 17 Jul. 2018, 17:54 Diverse
Pe aceeași temă