Kerezsy a stabilit programul pregătirii de iarnă a Științei Miroslava. Unde merg ieșenii în cantonament și ce amicale și-au stabilit

Kerezsy a stabilit programul pregătirii de iarnă a Științei Miroslava.** Unde merg ieșenii în cantonament și ce amicale și-au stabilit

Știința Miroslava își va relua pregătirile pe data de 10 ianuarie sub comanda antrenorilor Adrian Kerezsy și Liviu Petrache. Jucătorii echipei ieșene din Liga 2 vor efectua vizita medicală pe 11 și 12 ianuarie, iar până pe 22, când este programată plecarea în cantonament, se vor pregăti la baza sportivă de la Uricani.

Știința va efectua stagiul centralizat la Tărlungeni, în perioada 22 ianuarie – 2 februarie, interval în care va susține și două-trei meciuri amicale.

Antrenorul Adrian Kerezsy speră ca în perioada de pregătire să joace cel puțin șapte meciuri amicale, unele fiind deja perfectate.

„Înainte de plecarea la Tărlungeni vom juca un amical cu juniorii de la LPS Iași, pe 17 ianuarie, iar în cantonament vreau să mai disputăm două-trei meciuri. Urmează să vedem ce echipe vom găsi în zonă în acea perioadă. Vom reveni la Miroslava pe 2 februarie, iar până la reluarea campionatului vom mai disputa patru amicale. Pe 10 februarie vom juca cu Aerostar Bacău, pe 17 vom întâlni Romanul, iar pentru zilele de 7 și 14 februarie vom căuta adversari în următoarea perioadă”, a declarat antrenorul Adrian Kerezsy.

Programul meciurilor amicale ale Științei Miroslava:

17 ianuarie: Știința – LPS Iași
22 ianuarie – 2 februarie: 2 sau 3 meciuri în cantonament
7 februarie: adversar nestabilit
10 februarie: Știința – Aerostar Bacău
14 februarie: adversar nestabilit
17 februarie: Știința – CSM Roman

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă